Kiko Rivera

Kiko Rivera demana veure el seu fill després de conèixer els detalls del divorci

Jessica Bueno i Jota Peleteiro han anunciat la seva separació

Kiko Rivera s'ha emportat una gran sorpresa després que la seva ex, Jessica Bueno, hagi anunciat la seva ruptura amb Jota Peleteiro.

La parella, que començava a sortir el 2013, té dos fills en comú, Jota Junior i Alejandro. Però, a més, Jessica també té la custòdia del petit Francisco, de la seva relació anterior amb Kiko Rivera.

Tot i que no han volgut entrar en detalls, era el mateix Jota qui decidia emetre un comunicat per acabar confirmant els rumors.

Foto de Jessica Bueno i Kiko Rivera abraçats i somrient.
Kiko Rivera i Jessica Bueno tenen un fill en comú. | Europa Press
 

«Després d'un període de reflexió i dos mesos de separació física, i per evitar malentesos, volem manifestar que hem decidit formalitzar el nostre divorci de forma amistosa», assegurava.

«Ens quedem amb els bons moments viscuts i desitgem mantenir una bona relació, sent la nostra prioritat la felicitat i el benestar dels nostres fills», compartia amb els seus seguidors. I concloïa sol·licitant «que la nostra intimitat sigui respectada en aquest moment tan sensible».

No obstant això, sembla que les coses no han acabat del tot bé entre ells, ja que les indirectes de Jessica són força contundents. La model no es tallava a l'hora d'insinuar que «la veritat només té un camí».

I també deixava caure que «tots mereixem amor bo, sa, recíproc i estable». Se sap poca cosa més de l'assumpte, encara que molts apunten a l'existència d'una tercera persona.

Foto de Jessica Bueno seriosa
Jessica Bueno ha decidit actuar davant la notícia. | Instagram: @jessica_bueno
 

Es rumoreja que Jota Peleteiro està amb una noia que es diu Miriam i que es van conèixer l'estiu passat a Eivissa. «Ell ja està amb una altra noia i viuen junts», revelava Amor Romeira a Fiesta.

«El que més crida l'atenció és com han aconseguit passar per tot això sense que ningú se n'assabentés. Les informacions m'arriben de l'entorn de la noia que apareix a la vida d'ell. Vaig parlar, llavors, amb l'entorn d'ella i em van confirmar que era cert», afegia.

Kiko Rivera s'assabenta dels detalls de la ruptura entre Jessica Bueno i el seu marit

Mentre això passava, per part seva, l'ex de Kiko Rivera es trobaria destrossada i hauria optat per centrar-se en els seus fills. La veritat és que la ruptura de la parella ha de ser encara molt recent, ja que aquest mateix estiu feien vida normal.

El mes d'agost, la parella celebrava l'aniversari de Jessica, i fins i tot marxaven de vacances junts en família. Per tant, la notícia ha sorprès tothom.

Captura d'una story de Jessica Bueno amb el seu marit Jota Peleteiro i els seus fills celebrant el seu aniversari.
Story de Jessica Bueno amb el seu marit, Jota Peleteiro, i els seus tres fills. | Instagram @jessica_bueno
 

Al llarg de la seva relació, Jessica sacrificava moltes coses pel seu marit, a qui decidia acompanyar a Anglaterra durant tres anys, mentre el futbolista jugava a l'equip anglès Brentford.

I era a la seva tornada a Espanya quan donaven la benvinguda al seu primer fill. Un nen que arribava al món el 28 de febrer del 2016. «Quin dia més bonic que has triat per néixer, petit meu. Els teus pares estem molt feliços de tenir-te amb nosaltres i que tot hagi anat tan bé», escrivia emocionada aleshores la model.

Foto de Jota Peleteiro i Jessica Bueno somrient
Jota Peleteiro i Jessica Bueno han posat fi a la seva relació. | Instagram @jessica_bueno

 

«T'aviso que ets molt afortunat, tens a casa esperant-te el millor germanet gran que pugui existir i una família plena d'amor per a vosaltres». D'altra banda, Alejandro, el petit de la família, complia el seu primer any de vida aquest mes de juliol passat.

«Ara ve una nova etapa, que no m'enxampa de nou, ja que gràcies als teus germans he pogut aprendre molt i sé què m'espera», apuntava Jessica plena d'il·lusió.

Per tant, res no feia sospitar que el seu matrimoni estigués malament o travessant una crisi. De fet, a les xarxes socials es mostraven molt feliços.

Qui no s'ha pronunciat encara ha estat Kiko Rivera, que ha preferit mantenir-se al marge. Queda clar que la preocupació més gran del DJ en aquest moment és el seu fill, a qui no pot veure tant com li agradaria.