Kiko Rivera podria estar equivocat: l'advocat de Paquirri ho desmonta tot

El fill d'Isabel Pantoja va assenyalar directament a Ramón Calderón

Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Kiko Rivera i Irene Rosales, a l'ull de la tempesta mediàtica i judicial per l'herència de Paquirri | Gtres

L'herència de Paquirri està sent un dels temes del moment. El curiós del cas és que ara s'han reobert totes les especulacions sobre on han anat a parar els seus béns, més de 30 anys després de la seva mort. Telecinco està fent un especial seguiment a tot el que incumbeix a Isabel Pantoja i a l'herència de qui, per a molts, ha estat el millor torero de la història.

Paquirri al llarg de la seva vida va aconseguir una gran quantitat de diners, que tot fa indicar s'hauria quedat Isabel Pantoja, així com els vestits. El cas s'ha tornat a 'reobrir' després de l'esclat de Kiko Rivera, ja que, sembla, el fill d'Isabel Pantoja es va trobar en una habitació de Cantora diversos objectes personals i vestits del seu pare, un fet que la seva mare havia denunciat per robatori.

L'herència de Paquirri està en el punt de mira

Ha estat aquest el succés que ha fet esclatar a Kiko Rivera. El DJ va aparèixer al programa especial anomenat 'Cantora, la herencia envenenada' per mostrar diversos documents en els quals es demostra com la seva mare ha comès moltes irregularitats en les propietats que el seu difunt marit havia deixat en herència.

«El meu pare em va deixar Cantora per a mi i la meva mare me l'ha pres», va confessar davant l'atenta mirada de tots els col·laboradors presents al plató. Kiko Rivera ha acusat diverses persones, però, en concret, es va acarnissar amb una, el senyor Ramón Calderón, el qui molts recordaran com l'expresident del Reial Madrid. El DJ va dir-li pocavergonya i lladre a l'advocat.

Sembla que Ramón Calderón va estar laboralment molt vinculat amb Isabel Pantoja, amb la qual, segons Kiko Rivera, hauria realitzat diversos estratagemes judicials. El DJ creu que darrere de totes les irregularitats en les propietats de Paquirri es troba vinculat l'advocat.

Ramón Calderón ha negat per activa i per passiva aquest fet i ha demanat expressament no formar part del 'circ' que s'ha muntat, ja que, a més, ha confessat que fa més de 30 anys que no parla amb Isabel Pantoja.

«La meva funció com a defensor judicial del fill d'Isabel Pantoja va acabar, com va acabar la d'Antonio Ordóñez, amb la partició de l'herència, l'any 1987. A més, que així ho estableix la llei, Paco va deixar disposat en el testament que els béns dels seus tres fills, un cop adjudicats i fins a la seva majoria d'edat, fossin administrats per Ramón Vila, Fernando Morán i Antonio Escámez», ha detallat Ramón Calderón, segons recull 'El Mundo'.

D'aquesta manera, l'advocat hauria deixat de formar part d'aquest entramat l'any 1987 i des de llavors Ramón Calderón ja no té res a veure ni amb els Pantoja ni amb els Rivera. «A més he posat a disposició dels mitjans l'acta del meu cessament com a secretari-no conseller, signada davant del notari el 1988, de 'Pantomar SL'», ha expressat Calderón tal com reflecteix el citat mitjà.

Ramón Calderón desmenteix les acusacions de Kiko Rivera

Precisament Kiko Rivera acusa de certes irregularitats a 'Pantomar SL', de les quals Ramón Calderón ja s'ha desmarcat. D'aquesta manera l'advocat ha afegit que és totalment impossible que ell hagués robat alguna cosa, ja que, segons Kiko, el van estafar el 1992, any en què l'advocat ja no tenia res a veure amb la família.

Kiko Rivera afirma en el primer programa de 'Cantora, la herencia envenenada' que Isabel Pantoja, Agustín Pantoja i Ramón Calderón s'havien quedat l'any 1992 amb el patrimoni de Paquirri, cosa que acaba de desmentir categòricament Ramón Calderón. «Només vaig exercir com a assessor un parell d'anys. Fa 32 anys que no veig ni parlo amb Isabel Pantoja», ha tancat l'advocat segons ha mostrat 'El Mundo'.

L'expresident del Reial Madrid ja va entrar en directe a 'Sálvame' per defensar i desmentir tot el que Kiko Rivera va dir en directe. A més, Calderón va demanar que es deixés de pronunciar el seu nom, ja que ell no té res a veure amb això i no vol que la seva imatge es faci malbé.


Comentaris

envia el comentari