Imatge d'arxiu de Mila Ximénez, col·laboradora de 'Sálvame'

Mila Ximénez entra en joc i dona un clar consell a Irene Rosales

La col·laboradora no entén per què la dona de Kiko Rivera no és més dura amb la seva sogra

Mila Ximénez ha esclatat contra Irene Rosales en veure com la dona de Kiko Rivera no es mostra contundent amb Isabel Pantoja després de conèixer els estratagemes que ha fet amb l'herència de 'Paquirri' i que han afectat de manera directa al DJ. La col·laboradora de 'Sálvame' se sorprenia el passat dissabte al 'Deluxe' després d'escoltar les declaracions d'Irene a 'Viva la vida', i reconeixia no entendre molt bé la seva actitud.

Rosales ha demostrat estar al costat de Kiko Rivera en les bones i en les dolentes, i ara que el fill d'Isabel Pantoja ha tret a la llum tota la informació de la qual disposa desmuntant a la 'tonadillera', necessita més que mai el suport de la seva dona. No obstant això, la seva recent actitud no sembla haver agradat gens a Mila Ximénez, qui no ha dubtat a atacar-la.

Mila Ximénez critica Irene Rosales

Tot i que la col·laboradora de 'Viva la vida' ha sigut de les primeres assenyalades per Isabel Pantoja com la principal culpable que el seu fill tregui a la llum ara l'herència de 'Paquirri', Irene Rosales ha intentat mantenir-se al marge i no mostrar en públic el que pensa realment sobre la seva sogra i el paper que aquesta ha tingut en els problemes que Kiko Rivera ha revelat.

És precisament la seva actitud conciliadora la que ha provocat el malestar a Mila Ximénez qui, tot i tenir-li un gran afecte a Rosales, no ha dubtat a assegurar que «està jugant a un doble joc» per no ser més contundent amb les seves declaracions i intentar defensar Kiko i no parlar malament d'Isabel Pantoja.

La col·laboradora de 'Sálvame' sap moltes coses sobre el que ha passat amb l'herència de 'Paquirri' i s'ha erigit en una de les defensores de Kiko Rivera, i no entén com la seva mateixa dona no pren cartes en l'assumpte.

«Tot i que en directe no ho va mostrar, a mi m'han explicat que durant la publicitat no parava de sorprendre's amb les noves dades que anava coneixent sobre Isabel Pantoja», assegurava Mila sobre la reacció d'Irene Rosales a 'Viva la vida', deixant clar que la col·laboradora darrere de càmeres sí que es mostrava afectada amb la seva sogra.

«Irene no està deixant en bon lloc a Kiko Rivera»

La dona del DJ és l'única del clan que actualment pot donar una mica d'informació sobre com està portant tot Kiko Rivera. Però, malgrat això, Irene Rosales prefereix mantenir-se en segon pla i no revelar en públic episodis viscuts amb Isabel Pantoja que danyarien encara més la imatge de la cantant.

Segons va explicar Kiko Rivera, en més d'una ocasió Isabel Pantoja no va tractar bé a la seva dona i per això Mila Ximénez no entén per què Irene encara intenta defensar-la. Segons la seva opinió, Mila creu que «Irene no està deixant en bon lloc a Kiko Rivera» i hauria de mostrar-se més contundent, sobretot després de l'episodi que el fill d'Isabel Pantoja li va explicar.

«Sembla que un dia van portar a les nenes a Cantora perquè estiguessin amb la seva àvia, ja que ella mai va a veure-les, i quan Kiko i Irene van voler anar-se'n a prendre alguna cosa, Pantoja va dir que a ella no li deixaven a les nenes mentre ells se n'anaven per allí», va revelar Mila Ximénez a 'Sábado Deluxe'.

Isabel Pantoja no té molta relació amb les filles de Kiko Rivera a les que gairebé mai va a visitar. Un fet que va treure a la llum el mateix Kiko, i que deixa en evidència el paper de la 'tonadillera' com a àvia.

Per això, Mila Ximénez va decidir enviar-li un consell a Irene Rosales perquè fos més dura amb la seva sogra: «Si jo fos ella no parlaria així de Pantoja», va sentenciar la col·laboradora.