Fani Carbajo al plató de La isla de las tentaciones

Gran i inesperada sorpresa a Telecinco: revelen la malaltia que té Fani

L'exconcursant de 'Supervivientes' ho ha mostrat en alguna ocasió

Fa un any ningú la coneixia i ara s'ha convertit en un dels personatges que més portades ha acaparat en menys d'un any. Parlem de Fani Carbajo, la principal protagonista de la primera edició de 'La isla de las tentaciones'.

En primer lloc, va saltar a la fama per concursar en aquest nou 'reality' que va trencar tots els registres d'audiència. Un cop dins va realitzar la que fins al moment és la infidelitat més gran mostrada mai a la televisió. Malgrat això, va tornar amb Christofer i tots dos van protagonitzar diverses portades a la revista 'Lecturas'.

La parella va promocionar des del seu casament fins a un possible embaràs passant per diverses amenaces de ruptura. Tot això els va donar un bitllet per concursar a 'La Casa Fuerte'. Uns mesos després de ser la parella de moda, tots dos han viscut diverses anades i vingudes que han acabat trencant la relació.

Ara mateix estan allunyats de la tele, encara que Fani segueix donant bastant contingut a 'Mediaset', lloc on té el seu canal propi emès a 'Mtmad'. Tothom sembla que coneix a Fani a la perfecció, ja que durant aquest 2020 ha sigut un dels personatges de moda.

Sobre ella s'ha parlat en tots els programes de Mediaset. L'ex de Christofer pot presumir d'haver participat en menys d'un any en tres 'realities' de la casa: 'La isla de las tentaciones', 'Supervivientes', i 'La Casa Fuerte'. Només li falta participar a 'Gran Hermano VIP'.

Doncs, malgrat ser una de les cares més vistes aquest 2020, ella mateixa va mostrar en directe una malaltia genètica de la qual molt pocs s'havien adonat. L'exconcursant de 'Supervivientes' té polidactília, o també el que és el mateix, té sis dits en un dels seus peus.

Fani té sis dits en un dels seus peus

'Jaleos' ha confirmat que pateix aquest problema. Tot ve arran d'una imatge d'ella descalça, en la qual s'aprecien 6 dits en un dels seus peus. Aquesta fotografia es va fer molt 'viral' a les xarxes socials, ja que tothom es va quedar atònit en veure com Fani Carbajo no tenia els mateixos dits que la resta dels humans.

Molts fins i tot van creure que aquesta imatge estava trucada o que era un efecte visual, malgrat això, no és així. El citat mitjà ha confirmat que Fani pateix de polidactília. Òbviament no és l'única persona del món que pateix això, però sí que és cert que són poques les persones que tenen sis dits en un peu.

Per a Fani això no sembla ser un problema, ja que no s'ha sotmès a cap intervenció per eliminar el sisè dit. Alguns experts han assegurat a diversos mitjans com a 'Jaleos' que en alguns casos s'han de fer teràpies per evitar que aquest sisè dit provoqui alguna mena de lesió o problemes als tendons.

El que està clar és que aquella famosa imatge és real, de manera que es confirma la teoria que van crear els usuaris de les xarxes socials. El que molts es pregunten ara és si Rubén, el noi amb el qual va tenir un romanç a 'La isla de las tentaciones' se'n va adonar o no.

Sigui com sigui, per a Fani això no suposa cap mena de problema, ja que els espectadors de Telecinco l'han pogut veure fent qualsevol mena de prova a 'Supervivientes' sense cap problema.

L'exparella sentimental de Christofer continua amb la seva vida mentre que, de tant en tant, emet contingut al seu canal de 'Mtmad'. Molts esperen que aviat anunciï una possible reconciliació amb Christofer, encara que de moment sembla que això no arribarà.