Julián Contreras dins el cotxe a punt de ser entrevistat

Julián, l'altre germà dels Rivera que ara treballa en un bingo i té al seu pare malalt

El fill petit de Carmen Ordóñez no està passant un bon moment

Els tres germans Fran, Cayetano i Kiko Rivera es troben ara més units que mai. Després de molts anys separats es troben vivint un moment ple, perquè estan compartint més temps junts. No obstant això, també perquè estan passant instants únics al costat de familiars del seu pare, Paquirri. Tot això es deu al fet que el menor ha 'obert els ulls' pel que fa a la seva mare, Isabel Pantoja, qui sembla que, presumptament, hauria ocultat informació al seu fill sobre l'herència del torero, i això l'ha allunyat d'ella.

Mentre aquests germans estrenyen els seus llaços afectius, sembla que no és així amb el germà menor que tenen Fran i Cayetano. Ens estem referint a Julián Contreras Jr, de 34 anys. Aquest és el fill petit que la mare dels tres, Carmina Ordóñez, va tenir amb el seu segon marit, Julián Contreras. Tot i que fa uns anys apareixia en diversos platós de televisió, ara aquest jove està absolutament allunyat del focus mediàtic i es troba vivint un moment realment complicat.

La vida actual de Julián Contreras Jr

Durant molts anys, el fill petit de Carmina apareixia contínuament en programes de televisió, donava entrevistes i cobrava abundants sumes de diners per això. És més, això precisament li va fer fins i tot arribar a publicar algun llibre. Entre altres coses, Julián va revelar detalls de la complicada vida amb la seva mare i dels conflictes amb els seus germans. És més, fins i tot hores després del casament de Cayetano es va asseure en un plató per donar detalls d'aquesta. Totes aquestes situacions els van portar a trencar la relació fraternal.

No obstant això, ja ha passat temps d'allò. Ara, Julián Contreras Jr està allunyat de la premsa i la televisió i porta una vida gens fàcil. Pel que sembla, ha deixat de banda els seus projectes empresarials i literaris i treballa, com ha publicat el diari 'El Mundo', en un bingo com a relacions públiques. Ens estem referint al Bingo Copacabana, situat a Móstoles. És més, com tants espanyols, el seu treball va ser sotmès a un ERTO durant la pandèmia, fet que ha agreujat d'alguna manera la seva situació.

Cuida del seu pare malalt

Si laboralment el germà dels Rivera no travessa una etapa plena i tranquil·la, menys encara en l'àmbit personal. Segons l'esmentat diari, ell i el seu pare van ser desnonats temps enrere del pis en què vivien a Madrid. Per això, ara resideixen junts en un pis de lloguer a l'esmentada Móstoles. 

És més, el jove es troba cuidant del seu progenitor, que, des de fa un temps, afronta seriosos problemes de visió. D'aquesta manera, torna a demostrar la complicitat i l'estret vincle que mantenen, ja que el seu pare ha estat sempre el seu principal suport i defensor.

Més detalls de la vida actual de Julián Contreras Jr

El germà menor de Fran i Cayetano Rivera també es troba allunyat de les xarxes socials. Tot i que abans era bastant actiu, va deixar d'utilitzar-les l'octubre de 2019. Ho va fer després de compartir diverses fotografies de si mateix presumint de cos escultural i fins i tot amb la seva xicota, Lucía Sánchez. Ara, però, es desconeix si segueix amb aquesta jove o si té nous projectes professionals entre mans.

Això sí, si Julián decideix tornar als platós de televisió podríem sortir de tots els dubtes. De fet, la guerra Rivera-Pantoja està fent que moltes persones surtin a parlar i ell podria ser un. En concret, podria parlar de les dades que sabés que fa als objectes personals de Paquirri que els seus germans van demanar judicialment a la tonadillera. És més, fins i tot podria revelar qüestions de l'herència de l'esmentat torero que li hagués explicat la seva mare. Caldrà esperar per veure si opta per fer el pas de tornar al 'primer pla'.