Revelen l'únic motiu pel qual Isabel Pantoja surt de Cantora

La 'tonadillera' roman tancada a casa

Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres
Isabel Pantoja segueix sense sortir de Cantora| Europa Press

Isabel Pantoja segueix acaparant totes les portades de les revistes del cor, a més de ser la gran protagonista dels programes de televisió. La cantant està en el focus mediàtic i no precisament per les seves declaracions, ja que fa molt de temps que està en silenci. No només fa molts dies que està callada sinó que fa més d'una setmana que no surt de casa.

Sobretot, la majoria dels dubtes sorgeixen sobre el que podria estar fent perquè, des del passat divendres 13 de novembre, dia en què es va emetre el primer lliurament de 'Cantora, la herencia envenenada', Isabel Pantoja no surt de Cantora. A partir d'aquest programa tothom es pregunta sobre el que la 'tonadillera' ha fet amb tots els diners de l'herència de Paquirri.

No obstant això, un altre dubte és saber quan sortirà de casa. Actualment són diversos els mitjans de comunicació que estan a les portes de Cantora esperant una possible aparició de la cantant, però de moment l'artista segueix guardant silenci.

Segons s'ha pogut saber, a la finca actualment estan ella, el seu germà Agustín i la seva mare, la senyora Ana. El dia que Isabel Pantoja decideixi sortir de casa sap que tindrà a tota la premsa a la porta, així que les haurà d'enginyar molt bé per esquivar els reporters.

La seva filla, Isa Pantoja, sense voler ha donat una pista de quan la seva mare podrà sortir de Cantora. La jove ha explicat a 'La Casa Fuerte' les rutines de la seva mare, el que fa i no fa a Cantora. Per a Isabel Pantoja, Cantora és el lloc on se sent més segura, així que és molt difícil veure-la sortir d'allà.

Les últimes sortides de la cantant han sigut per motius de treball, ja que cal recordar que el programa 'Idol Kids' està gravat abans del confinament. Aquest diumenge, Isa Pantoja ha detallat l'únic motiu pel qual la seva mare surt de casa.

Isabel Pantoja gairebé mai surt de casa

La veritat és que és bastant sorprenent i inesperat. Segons la participant de 'La Casa Fuerte', la seva mare només surt de Cantora per veure a uns gatets. «La seva vida és estar a Cantora cuidant a la meva àvia, a l'estiu omple la piscina i ni es banya, només surt per veure els gatets que hi ha per aquí», ha confessat al programa de Telecinco.

Els reporters que estan a les portes de la finca hauran d'estar pendents d'uns gats per poder seguir la pista d'Isabel Pantoja. A més, la germana de Kiko Rivera ha remarcat que «la meva mare no va de vacances amb els seus fills ni està amb els seus nets».

Isa Pantoja ha revelat el costat més solitari de la seva mare, i sembla que gairebé mai surt de casa, ni tan sols per anar a comprar, ja que tindria a treballadors que ho facin per ella. Així que, tot apunta que els reporters que es troben a la porta de la finca hauran de fer moltes guàrdies per veure almenys el cap d'Isabel Pantoja.

L'únic que han pogut descobrir és que l'artista es troba en un delicat estat de salut. Fins i tot, 'El programa de Ana Rosa' ha explicat que Isabel Pantoja s'està medicant.

Tancada i sense donar senyals de vida

Les úniques vegades que aquest estiu ha sortit de casa ha sigut per veure uns gatets que caminaven pel camp. Ara mateix, la vida d'Isabel Pantoja es resumeix a això segons les paraules de la seva pròpia filla, amb la qual en el passat també ha tingut els seus alts i els seus baixos.

Sembla que el conflicte entre la 'tonadillera' i Kiko Rivera no s'acabarà mai. De moment, tot segueix igual amb una Isabel Pantoja totalment tancada en el lloc més en el punt de mira de tot Espanya, Cantora.


Comentaris

envia el comentari