Els veïns d'on es va criar Isabel Pantoja: «Era una estúpida i la seva mare una superba»

Han estat molt crítics amb la 'tonadillera'

Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres
Isabel Pantoja ha estat molt criticada pels seus antics veïns | Europa Press

Sense cap dubte, si ara hi ha un personatge de la premsa rosa que estigui de màxima actualitat és Isabel Pantoja, ja que la cantant es troba seriosament en dubte. Ho està perquè el seu fill gran (Kiko Rivera) ha revelat públicament els seus tripijocs econòmics amb l'herència de Paquirri.

Això sense passar per alt que també ha descobert que, sembla, va mentir sobre els objectes personals del torero, al·legant que els havien robat i, presumptament, el DJ els ha descobert amagats a Cantora. I per això, per tot el que s'ha exposat, la 'tonadillera' està en boca de tothom.

Així doncs, per aquest motiu, la premsa està aprofundint en la seva figura com, per exemple, al programa 'Viva la vida' s'ha volgut conèixer la infància i joventut de la cantant i, per aconseguir-ho, han enviat a un equip al barri on es va criar i han preguntat als seus veïns. Uns veïns que no parlen gens bé de qui va ser l'amor de Paquirri.

Les seves companyes de classe la critiquen durament

Com hem esmentat, un equip de reporters s'ha traslladat fins al sevillà barri del Tardón, a Triana. Allí va ser on Isabel Pantoja va néixer i va viure amb els seus pares i els seus germans.

Per poder conèixer com era l'artista de petita s'ha parlat amb persones que tenien la mateixa edat que ella i amb companyes de l'escola Elena Canel. Unes persones que, per descomptat, no tenen un bon record de la cantant.

Així, una de les entrevistades, Nati, ha estat molt contundent al respecte: «Ella ha estat vivint al barri i després li ha donat l'esquena a tota la gent d'aquí. Nosaltres, que l'hem coneguda més a fons, sabem el que és. Ara té res més que el que es mereix».

De la mateixa manera, aquesta companya d'estudis ha afegit: «Era molt 'desaboría'. L'anomenàvem 'la mocosa', perquè amb la màniga de l'armilla es netejava els mocs. Ningú volia estar amb ella». Així mateix, no ha dubtat a posar l'accent en el fet que «a més que  era 'desaboría', estúpida... Es creia que era la deessa de Saba».

L'artista, posada en dubte per la seva família

En el treball dut a terme pels reporters de 'Viva la vida' s'ha pogut veure a l'oncle matern de l'artista, Agustín. No obstant això, aquest ha negat ser el seu oncle i s'ha enfadat molt amb la premsa perquè no vol que se'l vinculi amb la seva neboda.

Aquesta raó l'ha explicat una cosina d'Isabel, Maribel, qui ha exposat que «quan va començar a tenir èxit, se li va pujar molt. I si trucaves i tenia gent a casa t'obrien per la porta del darrere del servei o no t'obrien la porta».

Així mateix, ha exposat el perquè de la mala relació amb el seu citat oncle Agustín: «Quan va començar a ser famosa ja no era bona. Era bona quan no hi havia ningú davant, però en cas contrari 'no et conec'».

Crítiques ferotges contra la mare d'Isabel Pantoja

A més de deixar palès com era de petita la 'tonadillera', els veïns del barri no han dubtat tampoc a carregar contra la seva mare. Així, sobre aquesta dona, coneguda popularment com la senyora Ana, una dona ha exposat: «Això de 'senyora' qui l'hi ha posat? És com jo. A mi no em diuen senyora Ángela. Això és una ximpleria que s'ha posat ella perquè ha tingut sempre molta prepotència».

Una altra de les fèmines que fa molts anys que viu al barri del Tardón també ha carregat contra l'àvia materna de Kiko Rivera, dient: «Ana era bona dona. Ara, quan la filla va començar amb el món artístic, va abandonar molt als fills. Els va deixar aquí i se'n va anar amb la filla a Madrid. Era molt exigent amb Isabel. Anava pel carrer amb ella i la filla havia d'anar per davant i ella per darrere criticant».

Per tant, ha quedat clar que els seus antics veïns no tenen un bon record en absolut de Pantoja.


Comentaris

envia el comentari