Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient

Kiko Rivera enfonsa a Isabel Pantoja en revelar de qui està realment enamorada

Kiko Rivera li ha recordat a Isabel Pantoja una cosa important

Kiko Rivera coneix perfectament com funciona la premsa del cor perquè ha guanyat molts diners negociant amb periodistes. Per això, és conscient que la seva mare ha guanyat molts punts durant la celebració de l'Orgull LGTBI de Madrid. Isabel Pantoja se sent part del col·lectiu i ha promès lluitar fins al final per una bandera que li ha donat infinites alegries.

Kiko Rivera ha descobert que la vídua de Paquirri s'ha convertit en una reina i el públic està encantat amb el seu canvi d'actitud. Enrere queda aquella Isabel que s'amagava de la premsa, ara vol donar la cara i demostrar que està preparada per a tot. I sobre això han parlat els col·laboradors de Viva la Vida i hi ha una opinió unànime: ningú podrà amb la nova 'tonadillera'.

Primer pla d'Isabel Pantoja somrient i mirant a càmera
Kiko Rivera ha tornat a parlar malament d'Isabel | GTRES

«Isabel Pantoja ahir va aconseguir el que volia, ella volia que se'n parlés avui», comentava el tertulià José Antonio Avilés. Tot i això, el marit d'Irene Rosales sí que ha aconseguit tocar el cor de la cantant publicant una foto compromesa. Li ha recordat que el gran amor de la seva vida ha estat Francisco Rivera, popularment conegut com a Paquirri.

A més, Kiko ha enfonsat la seva mare concedint una entrevista a Viva la Vida que torna a posar sobre la taula assumptes compromesos. «Estic molest amb ella i em sap greu que des de l'escenari es munti ella el seu propi drama. Que li vagi molt bé i que faci molts concerts perquè té molt per pagar», li comentava al periodista Luis Rollán.

Rivera s'ha adonat que el públic parlava de l'orientació d'Isabel i ara ha revelat qui ha estat el seu veritable amor. La 'tonadillera' va viure una història preciosa al costat de Paquirri, un torero que va morir jove i que li va deixar una empremta inesborrable.

Kiko Rivera volia parlar des de fa temps

Kiko, segons ha explicat Luis Rollán, s'havia compromès a fer l'entrevista molt abans que la seva mare triomfés a l'Orgull. «Aquesta entrevista estava pactada fa dues setmanes i no ha cobrat ni un euro», comentava el periodista. El col·laborador de Viva la Vida deixava dues coses clares: «M'ha obert les portes de casa seva i ha estat molt generós».

Imatge d'una storie de Kiko Rivera on surt ell de petit amb el seu pare Paquirri
Kiko Rivera ha publicat una foto amb el seu pare | Instagram

Isabel Pantoja és en un núvol i possiblement no voldrà escoltar les noves declaracions del seu fill. Hi ha massa periodistes parlant del seu gran triomf a Madrid i prefereix no remoure assumptes dolorosos. Així mateix, la tertuliana Pilar Vidal va fer un aclariment important per evitar que algun dels seus companys es trobessin un problema legal.

«Hi ha dues coses en aquest país penades: parlar de l'orientació d'una persona i parlar de les malalties. Per mi Isabel va parlar d'estimar lliure, ella sempre diu el mateix: 'que cadascú estimi qui vulgui'. En moltes entrevistes se li ha preguntat i mai ha volgut aclarir aquesta situació», explicava Pilar Vidal.

Kiko Rivera torna a atacar Isabel Pantoja

Kiko es nega a deixar descansar la seva mare, està molest amb ella i vol que el públic conegui la seva altra versió. Segons ell, res és el que sembla i quan la cantant baixa de l'escenari no és gaire afectuosa amb la seva família. Les xarxes han manifestat el desacord amb el marit d'Irene Rosales, ja que són molts els que donen suport a Pantoja.

«A mi em va semblar espectacular perquè és una estrella, jo el que crec és que va fer el que havia de fer. Va donar suport a tantíssima gent que fa molt de temps que segueix la seva carrera», comentava Luis Rollán sobre la participació d'Isabel a l'Orgull. Així les coses, la 'tonadillera' s'ha convertit en un referent de l'amor lliure i qualsevol periodista estaria encantat de parlar-hi sobre el tema.