Kiko Rivera enfronta la seva mare amb el 'tío Agustín': Es veuran les cares als jutjats

El fill de la cantant decideix tirar endavant la demanda i portar a la seva mare a declarar davant el jutge amb l'objectiu de recuperar l'herència de Paquirri

Recordem que Kiko Rivera va denunciar al seu oncle, el 'tío Agustín', per tres delictes; un d'estafa, un altre d'administració deslleial i un altre d'apropiació indeguda, tots ells relacionats amb el cas 'Cantora' i el presumpte robatori de les pertinences de Paquirri.

Kiko Rivera va explicar tota la veritat dels germans Pantoja fa diversos mesos, quan va reaparèixer a la televisió i va concedir diverses entrevistes. El DJ va arribar a demanar explicacions a la seva família per saber-ho tot sobre l'herència del seu pare -que els seus altres fills, Cayetano i Fran Rivera, segueixen esperant-, però com que no va rebre cap resposta, va decidir acudir als tribunals i denunciar al seu oncle pels tres delictes exposats.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Agustín Pantoja decideix denunciar a Kiko Rivera

Agustín Pantoja ha decidit trencar el seu silenci i no quedar-se de braços plegats mentre el fill de Paquirri actua contra ells, així que s'ha posat en contacte amb els seus advocats, segons explica 'Semana', per tornar-li 'el favor' al seu nebot i denunciar-lo per dos delictes d'atemptat contra el seu honor i contra la seva intimitat.

Segons s'ha pogut saber, Agustín ha estat recopilant les entrevistes i declaracions que Kiko ha deixat anar en els diferents mitjans del cor. I encara que Kiko ha intentat evitar aquesta batalla legal, finalment s'ha vist obligat a contraatacar als jutjats, la qual cosa acabarà involucrant a la seva mare, Isabel Pantoja, que podria veure's obligada a tornar a declarar davant un jutge.

El DJ va explicar a 'Sálvame' que «els advocats d'Agustín i els advocats de la mare, es van posar en contacte amb els meus dient que volien arribar a un acord. Jo els vaig dir que 'd'acord' i vam tenir una reunió per telèfon. Els vam demanar que em donessin totes les pertinences del meu pare per comprovar que realment volien arribar a un acord. Van dir que sí i l'endemà van trucar al meu advocat per dir que no els trobaven», va assegurar Kiko Rivera.

Isabel Pantoja serà citada a declarar

Amb tot això, Kiko Rivera ha decidit tirar endavant amb la demanda i, per tant, ha citat a la seva mare perquè declari al jutjat. Ella encara no ha rebut cap notificació, segons informa la revista 'Semana' en exclusiva aquest dimecres, però aviat es veurà, de nou, en una situació molt complicada perquè haurà de triar entre el seu fill o donar-li la raó al seu germà.

Cal recordar que ella també està involucrada en l'assumpte de l'herència, de manera que no defensar al seu germà podria provocar que Agustín acabés carregant contra ella, així que Isabel Pantoja haurà de valorar molt bé quins seran els seus moviments en aquesta guerra que manté la seva família.

Si més no, Isabel pot estar una mica més tranquil·la en el terreny professional, ja que està triomfant amb el nou programa de Telecinco, 'Top Star'. L'èxit del programa li garanteix que Telecinco segueixi comptant amb ella per als pròxims concursos, ja que el nom d'Isabel Pantoja és un focus d'interès per a l'audiència. Caldrà veure si finalment la guerra legal que manté amb el seu fill li acaba afectant també en aquest àmbit.


Comentaris

envia el comentari