Primer pla de Kiko Rivera.

Kiko Rivera, enganxat amb una gran mentida sobre el seu estat de salut

El cantant acaba d'anunciar que pateix diabetis

Fa molt poc, Kiko Rivera sorprenia els seus seguidors anunciant públicament que patia una greu malaltia: diabetis.

«Estem acostumats a publicar només les coses boniques. Doncs bé, des d'aquest dijous que vaig estar al metge, m'han diagnosticat diabetis (herència de la meva mare i el meu oncle Bernardo)», publicava a les seves xarxes socials.

«Encara ho estic assimilant i aquests són els números en dejú. Toca cuidar-se, nois, toca prendre's la vida d'una altra manera, toca fer-li front i, sobretot, toca viure», reconeixia.

Tot i això, sembla que darrere de la trista confessió del fill d'Isabel Pantoja s'hi amaga una gran mentida.

Muntatge amb fotos d'un mòvil amb el missatge de Kiko Rivera.
Kiko confessa que pateix diabetis. | La Noticia Digital

Kiko ja parlava de la diabetis el 2016. De fet, fins i tot, emetia un comunicat a través de la seva discogràfica on anunciava que no podia viatjar a Mèxic per culpa del seu estat de salut.

Es tractava d'un acte promocional al qual la diabetis impedia que hi anés. «Insolence Records SL & Insolence Events comunica la cancel·lació del viatge previst per l'artista i DJ Kiko Rivera. Havia de tenir lloc del 23 al 30 de gener de 2016 a la Ciutat de Mèxic per assistir a diversos programes de televisió», citava el comunicat.

«Com a part de la promoció del pròxim senzill al costat de la cantant mexicana Patricia Manterola».

«La causa de la cancel·lació del viatge és la següent. Kiko Rivera presenta un quadre de debut diabètic», explicaven.

Muntatge Kiko Rivera i Isabel Pantoja
Kiko Rivera i Isabel Pantoja pateixen la mateixa malaltia. | Catalunya Diari 

Kiko Rivera, enxampat de ple en una nova mentida

«Segons el comunicat mèdic que s'adjunta al comunicat, al qual s'hi afegeix la no recomanació de viatjar a l'estranger», prosseguia. «Kiko Rivera es troba bé, descansant al seu domicili encara que en observació».

Per això, sorprèn que el fill d'Isabel Pantoja vulgui anunciar-ho ara. Encara que potser només fossin els inicis de la malaltia i que ara hagi empitjorat.

La veritat és que la tonadillera tampoc no ho ha tingut gens fàcil a l'hora de fer front a la complicada malaltia.

Anys enrere, Pantoja va haver de ser hospitalitzada durant 20 dies a causa d'una nefropatia diabètica «Una malaltia renal que està derivada de la diabetis que pateix».

El 2006 es veia obligada a cancel·lar un concert al Palau de la Música de Barcelona a causa d'una forta pujada de sucre.

La diabetis no és l'única malaltia contra la qual ha de fer front Kiko Rivera, ja que també pateix gota. Recentment, una nova crisi de la malaltia l'obligava a caminar amb crosses.

Al seu torn, la diabetis també fa anys que passa factura a Bernardo Pantoja, pare de la seva cosina Anabel.

Imatge de Kiko Rivera plorant a un plató
Kiko ja havia anunciat el 2016 que pateix diabetis. | Telecinco 

El germà de la tonadillera va arribar, fins i tot, a perdre una cama i recentment va estar ingressat durant diverses setmanes.

«El tema del sucre és un fet crònic», explicava la col·laboradora de 'Sálvame', que no se separava del seu costat en cap moment.

Altres famosos com Belén Esteban també coneixen de prop què implica viure amb una malaltia crònica i fer-hi front.

De fet, fa unes setmanes la col·laboradora patia una forta baixada de sucre que l'obligava a ser atesa per una ambulància.

Un petit ensurt que no ha anat a més, encara que l'ombra de la malaltia sempre ha guanyat la de Paracuellos.

El 2017, Belén arribava fins i tot a témer per la seva vida. «Vaig estar en coma 18 dies, sentia els meus pares dient-me que tornés», confessava.

«Ara estic bé, però em puc descompensar en qualsevol moment. És pel meu estat emocional, que com que soc tan nerviosa, el sucre m'afecta molt. El sucre en una malaltia molt complicada».