Primer pla de Concha Velasco.

Concha Velasco surt de la residència i fa emocionar els seus fills

Concha Velasco ha sortit de la residència i algú ha explicat què li va passar

Concha Velasco, l'actriu més estimada d'Espanya, ha canviat de vida perquè pateix problemes de salut que l'impedeixen actuar amb llibertat.

Els seus fills, Manuel i Fernando, han pensat que el millor per a ella és internar-la en una residència especialitzada perquè estigui ben atesa.

La dama del teatre s'allotja a la millor habitació del centre i ha començat una nova aventura plena d'il·lusió.

Concha Velasco compta amb el suport del seu fill Manuel, que també es dedica al món de l'espectacle exercint de director i productor. Visita diàriament la seva mare i cada cap de setmana la porta al teatre perquè sap que és una de les seves grans aficions.

El passat dissabte 12 de gener va anar a gaudir de 'Desmontando a Séneca', la funció que representa Jorge Javier Vázquez.

Concha Velasco amb cadira de rodes i els seus dos fills.
Concha Velasco gaudeix anant al teatre els caps de setmana. | Europa Press 

Concha gaudeix d'una amistat especial amb Jorge Javier i el presentador ha explicat què va passar quan l'actriu el va anar a veure. De fet, van arribar una hora abans que comencés la funció i la gent es va arremolinar al carrer.

Tots van ovacionar i aplaudir l'estrella per demostrar que la seva trajectòria continua sent la més respectada.

Concha ha dedicat la seva vida al món de l'espectacle com a presentadora, actriu, cantant i emprenent qualsevol repte que se li posés al davant. La seva vida privada sempre ha estat força exposada, però ella sap que això forma part de la seva professió.

La relació que manté amb la premsa és excel·lent i mai no ha posat cap impediment per respondre totes les preguntes que li han fet.

Jorge Javier Vázquez escriu un bloc a la revista 'Lecturas', que s'anomena 'Vidas propias', i l'ha utilitzat per explicar què va passar amb Velasco. «Concha va arribar en taxi i així que la gent es va adonar que era ella, es va arremolinar al seu voltant i va començar a aplaudir-la».

«Amb afecte, amb admiració i amb amor. A mi em van fer venir ganes d'estrènyer-la».

Concha Velasco estremeix a Manuel: «Ni una queixa»

Concha és una estrella i no ha deixat mai de comportar-se com a tal, de fet l'actitud que està tenint ha estat aplaudida per tots. Els seus fills estan commocionats perquè s'han adonat que la dama de la interpretació mai no deixarà de ser protagonista.

Ha estat damunt dels escenaris fins al final i sortosament recorda cadascun dels seus mèrits professionals.

Manuel Velasco i Concha Velasco.
Manuel Velasco i Concha Velasco. | Trendings 

Jorge Javier ha revelat que va parlar amb ella i que es va sorprendre després de veure la seva reacció a l'hora de tractar certs temes que pertanyen al passat.

«Ens vam acomodar a la platea i vam xerrar durant una bona estona, somrient tot el temps i fent bromes sobre la seva estada a la residència. Xerrant sobre teatre amb una lucidesa extraordinària, recordant noms i dates amb precisió».

Velasco sap que els seus fills Manuel i Francisco no ho estan passant bé perquè internar-la en una residència ha estat una decisió complicada.

Per això no ha tingut ni una queixa i, sempre que pot, recorda que està encantada amb l'aventura que està vivint. Té més temps lliure que mai i s'ha adonat que l'únic que ha de fer és gaudir del que ha aconseguit.

Concha Velasco emociona el públic

Concha ha visitat Jorge Javier Vázquez perquè volia veure'l actuar i ell li ha dedicat la funció, cosa que va crear un moment especial.

«Vaig aprofitar per dedicar-li la funció i l'ovació del públic dret és un dels moments més emocionants que he viscut», explica. No hi ha cap dubte que la mare de Manuel Velasco és una de les cares més estimades de la crònica social.

La mítica actriu és conscient de les seves circumstàncies i va demanar als fills viure en una residència per estar més còmoda. Sempre que surt, el públic la saluda amb alegria i aplaudeix cadascuna de les seves paraules, cosa que no deixar de sorprendre tothom.