Fotomuntatge de Concha Velasco i Pedro Ruiz.

Pedro Ruiz desvela la realitat de Concha Velasco després de visitar-la per sorpresa

L'amic de Concha Velasco revela l'última hora sobre el seu malmès estat de salut

Concha Velasco ha vist com la seva vida ha fet un gir radical després de retirar-se dels escenaris el mes de setembre passat.

 

El delicat estat de salut de l'actriu val·lisoletana no li permetia continuar fent el que més li agrada: actuar davant del públic que tant li ha donat durant els 60 anys de carrera.

El cas és que Concha, amb 82 anys, no només ha hagut de deixar la seva feina. La seva vida ha canviat completament després d'haver deixat la casa on vivia amb el seu fill Manuel. I és que ha ingressat en una residència, com revelava la revista Semana fa uns dies i ho confirmava el seu propi fill dies després al plató de Sálvame.

Concha Velasco es veu obligada a ingressar en una residència per a la tercera edat

Concha Velasco sap els problemes de salut que arrossega des de fa temps, i no podia continuar així. La seva salut, ja malmesa, s'ha vist encara més afectada per la pandèmia de la Covid.

Ara, pel que sembla, aquest motiu ha provocat que canviés de residència. Fa poc que la intèrpret viu en un centre per a gent gran proper a la Glorieta de Cuatro Caminos a Madrid.

Imatge de Concha Velasco en una cadira de rodes.
Concha Velasco viu des de fa un mes en una residència. | Europa Press
 

Allà els seus fills van habitualment a visitar-la i li donen tots els capricis que ella demana diàriament a la residència. A més, segons explicava el seu fill Manuel, Concha Velasco s'ha endut totes les seves coses fins a la suite on viu l'actriu val·lisoletana. Una habitació enorme on l'actriu se sent molt més còmoda que a la seva antiga llar.

Una de les coses que més satisfan a Concha és rebre les visites de familiars i amics de la professió. Són companys de l'artista que volen passar una estona amb ella i recordar vells temps explicant anècdotes de les sis dècades que ha estat damunt dels escenaris.

La inesperada visita de Pedro Ruiz que ha il·lusionat Concha Velasco

En els darrers dies, Concha ha rebut la visita de Mariló Montero, Ana Belén o Andrés Pajares. Una llista a què ara se suma Pedro Ruiz, amb qui té una molt bona relació. Aquest ha aprofitat un forat a la seva feina per passar temps amb la seva estimada amiga.

Pedro Ruiz
Pedro Ruiz ha visitat durant les últimes hores la seva amiga Concha Velasco. | Europa Press
 

Va ser ahir mateix quan el presentador i actor passava uns minuts amb ella i així ho feia públic Ruiz a la sortida del centre de gent gran.

Al principi, Pedro Ruiz es mostrava una mica esquiu a l'hora de fer declaracions. Assegurava, quan entrava per la porta de la residència, que «vinc a veure-la, no a fer cap declaració».

«Hem conversat durant molta estona i hem parlat molt bé»

Per sort per als companys d'agències que s'esperaven a la porta de la residència, el presentador s'aturava un minut. Ruiz explicava les seves impressions després de visitar l'actriu de La chica Ye-yé.

Foto de Concha Velasco i Pedro Ruiz.
Concha Velasco i Pedro Ruiz són molt amics des de fa molts anys. | GTRES
 

«M'alegro molt d'haver-la vist. Hem conversat durant molta estona i hem parlat molt bé. Encara que sé que això no tindrà gaire èxit, hi ha moments a la vida de les persones en què mereixen no fer cap declaració ni donar cap explicació, llevat que vulguin elles», ha observat Pedro.

Pedro Ruiz ha deixat amb la paraula a la boca els reporters, que volien preguntar-li de forma més incisiva sobre la seva xerrada amb la seva amiga Concha Velasco. Ruiz s'ha acomiadat de la premsa i ha pujat a un taxi que l'esperava davant de la residència on viu la intèrpret castellana.