Muntatge de Pilar Rubio i Sergio Ramos.

Pilar Rubio i Sergio Ramos fan les maletes i tornen a casa, però no és a Madrid

La model aprofita els últims mesos a París després de la mala temporada de Ramos al PSG

Pilar Rubio sap que el mes de juny haurà de tornar a fer les maletes. La temporada de Ramos a París no ha estat tan exitosa com esperaven. Ha tingut un rendiment força discret, i els resultats que ha obtingut tampoc han ajudat.

El París Saint-Germain (PSG) està molt molest amb la baixa forma física d'alguns futbolistes. Després d'haver estat eliminats de la Lliga de Campions, tenen previst dur a terme una sèrie de canvis. Els dirigents del club volen solucions immediates, i començaran fent una neteja del vestidor.

Entre els assenyalats, es troba el marit de Pilar Rubio. Amb prou feines ha agafat la dinàmica de l'equip per culpa de les lesions, i els directius estan molt decebuts amb ell. Esperaven molt més del defensa sevillà, que compta amb una fitxa anual de 10 milions i encara li queda una temporada de contracte.

El futbolista Sergio Ramos i la seva dona Pilar Rubio, posant en un photocall
Aquests últims mesos, Pilar Rubio ha sigut el gran suport de Sergio Ramos | GTRES

L'objectiu és desprendre's d'algunes peces essencials del projecte. A més de l'internacional espanyol, Neymar també és a la rampa de sortida del PSG.  No ha ofert la seva millor versió, i els continus problemes físics que té tampoc han ajudat.

El que sí que tindrà una altra oportunitat és Leo Messi. Quan va fitxar per l'equip parisenc semblava que havia de ser l'estrella, però tampoc va estar a l'altura. La derrota contra el Madrid a la màxima competició europea va deixar assenyalats gairebé tots els jugadors.

En el cas de Ramos, té intenció de marxar de l'equip francès i fer rumb a Espanya. Però no té previst tornar a Madrid, ni per a jugar al club de Florentino Pérez ni per a retirar-se. Sembla que vol tornar a casa seva, a Sevilla, tal com assenyala la premsa andalusa, i Pilar Rubio ho entén.

És possible que sobre la taula tingui ofertes econòmicament més sucoses, però té clar que vol seguir competint al màxim nivell. A la seva terra, podrà jugar la Lliga de Campions i lluitar per la competició domèstica.

Pilar sembla veu amb bons ulls el fitxatge de Sergio al Sevilla. Seria més a prop de Madrid, i a més el seu marit es podria reunir amb la seva gent. És prou sabut que el futbolista està molt unit als seus pares i germans.

Ara mateix, els diners no són prioritaris per a ell. És partidari d'explotar els últims anys de carrera que li queden a Espanya. Així doncs, descartaria la possibilitat de traslladar-se als Estats Units o a algun país exòtic.

Això sí, per a tornar a recalar al club sevillà s'hauria de rebaixar el sou. També té un compte pendent amb l'afició del Sevilla, que mai li ha perdonat que marxés al Madrid. Ara la situació ha canviat, i no és desgavellat pensar que podria tornar al club que el va veure créixer.

Pilar Rubio vol tornar

Pilar Rubio és partidària de tornar a Espanya. Els últims mesos han sigut bastant durs per a ella, ja que cada setmana havia de viatjar a Madrid per feina.

Adaptar-se a la capital francesa tampoc va resultar tan senzill com esperaven. Sobretot pel mal rendiment de Ramos. Les lesions li van impedir donar la seva millor versió, i tot apunta que no li permetran acabar l'any de contracte que li queda.

Pilar Rubio a 'El Hormiguero'
Pilar Rubio fent una intervenció a 'El Hormiguero' | Atresmedia

Aquesta temporada només ha jugat 283 minuts en cinc partits. Uns números molt discrets per a un futbolista cridat a liderar aquest projecte esportiu, que ha tornat a fracassar.

Tant Pilar Rubio com Sergio Ramos confien que la situació canviï durant les pròximes setmanes. També esperen que al futbolista se li obrin les portes del Sevilla, on vol tornar a jugar per a recuperar el somriure.