Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

Kiko Rivera i el seu pare biològic: «Vaig rebre un WhatsApp seu»

Francisco, fill legítim del doctor Cariñanos, explica per què Kiko va rebutjar realitzar-se la prova d'ADN

Després de la ressaca de l'especial 'Cantora: la herencia envenenada', Kiko Rivera va tenir la iniciativa en un primer moment de comparar el seu ADN amb el de Francisco Javier, fill extramatrimonial del Dr. Muñoz Cariñanos, la filiació del qual la va reconèixer l'any 2006 el Tribunal Suprem. Francisco Javier va poder arribar fins al final i convertir-se en fill reconegut del Dr. Muñoz-Cariñanos. Un missatge de Kiko Rivera va fer pensar al jove que Kiko Rivera també podria ser fill del seu pare biològic.

«Kiko em va contactar per Instagram. Coneixia la meva història i em va preguntar si estava disposat a comparar el nostre ADN; amb tot el viscut en els últims mesos i trencada la relació amb la seva mare, fins a aquest punt dubtava de qui podia ser el seu veritable pare», explica detalladament Francisco al diari 'La Vanguardia'. «Va ser la meva mare qui em va fer saber, l'endemà al seu assassinat a les mans de la banda terrorista, qui era el meu veritable pare. D'alguna manera, ho sabia. I desitjava que ho fos».

Kiko Rivera entra en la vida de Francisco Muñoz-Cariñanos

En aquells anys d'infantesa apareix en aquesta història Kiko Rivera. «Recordo com quan estàvem junts, tot sol, em deia que Kiko era també fill seu. Teníem el mateix nom, si bé ell era Paquito i jo, Currito, però durant anys em menjava el dubte de si volia confessar-me un altre secret o bé tractava de dir-me alguna cosa en clau. Encara avui tinc aquest dubte», explica.

A l'estiu de l'any 2018 la identitat de Francisco J. Muñoz-Cariñanos Estévez va sortir a la llum, si bé encara quedava per resoldre la seva herència. Qüestionat pel que es comentava a la ciutat de Sevilla, sobre la sorprenent semblança entre Kiko Rivera i el seu pare, Francisco Javier confessava que no tenien cap sospita sobre això des de fa un temps. Quan va estar amb Kiko en el partit de futbol entre el Manchester United i el Sevilla, aquest va recollir una burilla del terra que havia tirat el mateix fill de la Pantoja. Després d'analitzar-la en un prestigiós laboratori, el resultat va ser que tots dos no eren germans.

Els dubtes sobre la burilla de Kiko Rivera per a comparar el seu ADN

El cas és que tot ha canviat pels dubtes existents de Francisco Javier, que afirma no estar totalment segur que la burilla que va agafar fos de Kiko. «Vaig donar per resolt l'assumpte, però davant l'interès de Kiko, me'l vaig plantejar de nou. I si em vaig equivocar de burilla? I si...? Li vaig respondre que sí, naturalment, i vam estar parlant una hora al telèfon. Em va explicar que un familiar molt directe li va dir que ell no era Rivera i que portava tenint el dubte durant molts anys. Kiko em va proposar com actuar: a tots dos ens arribaria a casa el producte per a la mostra, l'enviaríem al laboratori i quan estigués el resultat, em trucaria de seguida», relata.

D'altra banda, Francisco revela que no es fiava de Kiko perquè va voler tenir accés primer al test. «Aquest noi no dona puntada sense fil. De fet, crec que va moure els fils perquè la notícia saltés. I així va succeir, jo ho vaig filtrar al programa 'Socialité' i t'explico per què ho vaig fer: el mateix dia en què deixem tot acordat, vaig rebre un whatsapp seu per a dir-me que es feia enrere. Que no li compensava», va afirmar.

«Jo vull saber si és o no el meu germà»

Francisco Muñoz-Cariñanos Estévez ha volgut donar la cara en aquest moment perquè en les últimes setmanes han succeït coses que li fan pensar més enllà: «Aquesta mateixa setmana de març, amb motiu de l'aniversari de Paquirri, Cayetano Rivera el veurà. I torna al cap de dos dies. I si s'ha fet una altra prova d'ADN perquè no li interessa deixar de ser Rivera? Li vaig trucar per a preguntar què passava, es va enfadar amb mi i em va acabar bloquejant. A mi no m'importa si es diu Kiko Rivera o Juan Pérez. Jo vull saber si és o no el meu germà», sentència el jove.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.