Perd la vida Juani 'la lechuga', exnòvia de Jesulín de Ubrique

La gaditana va saltar a la fama per explicar les seves relacions íntimes amb el torero

La deien Juani 'la lechuga', però el seu veritable nom era Juana Marchante León, quan va saltar a la fama a la dècada dels 2000 per haver estat nòvia de Jesulín de Ubrique. Ara, la família de la gaditana plora la seva pèrdua amb tan sols 48 anys, després de no haver pogut superar el càncer de mama contra el qual estava lluitant des de feia anys.

La revista 'Semana' anuncia en exclusiva la mort de Juani el passat 14 d'abril a Jerez de la Frontera. Després del funeral, les seves restes mortals ja descansen en el Cementiri San Roque Puerto Real, a Puerto Real, lloc de naixement de Juani.

El seu rostre va saltar a la fama per haver mantingut una relació amorosa amb Jesulín de Ubrique, però després de passejar-se per diversos platós de televisió, va decidir allunyar-se del focus mediàtic.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

María José Campanario lamenta la seva mort

Eren molts els anys que Juani portava lluitant contra la malaltia. Tot i que la seva família era conscient que ja no s'hi podia fer res, el dolor per la trista pèrdua els ha sumit en la més profunda desolació. Per les restriccions de la Covid, en el seu últim adeu no hi van poder acudir totes aquelles persones que volien estar presents en el comiat, però els seus pares i germans van sentir l'afecte de tots ells.

Segons relata l'esmentada revista, la família de Juani es troba totalment trencada pel dolor, ja que la gaditana va fer el seu últim sospir un dia abans de complir els 49 anys.

Per altra banda, 'Semana' afirma haver-se posat en contacte amb María José Campanario per comunicar-li la mort de la qual un dia va ser nòvia del seu marit i la seva reacció ha sorprès tothom.

«Acabo de saber d'aquesta notícia. Era molt jove i em fa molta pena. Ho sento de cor», han estat les paraules de l'odontòloga, que no tenia coneixement de la malaltia de Juani. D'aquesta manera, María José Campanario enviava el seu condol a la família.

Així va ser com Juani es va convertir en Juani 'la lechuga'

El programa 'A tu lado' va ser el primer a comptar amb la presència de Juana Marchante León a plató. Aquesta gaditana assegurava haver mantingut una relació amorosa amb Jesulín de Ubrique, i fins i tot es va sotmetre a la prova del polígraf per demostrar que el seu testimoni era real. Juani va airejar als quatre vents com eren les seves relacions amoroses amb el destre i d'aquí, precisament, va ser on va sorgir el seu sobrenom.

Segons va explicar, un cop portava posat un vestit, quan Jesulín de Ubrique se li va acostar per darrere, li va aixecar la faldilla i li va dir: «Vine aquí, que et faré 'la lechuga'». Des de llavors, Juani es va guanyar el sobrenom de 'la lechuga'. La seva naturalitat i el seu atreviment a l'hora d'explicar com havia estat la seva relació amb el torero va provocar que diversos programes de televisió comptessin amb ella per sacsejar una mica els fonaments del clan Janeiro.

De fet, Saül Ortiz va assegurar que Juani tenia pensat publicar un llibre, on revelaria algunes de les coses de la vida íntima de Jesulín de Ubrique i la seva família que encara s'havien explicat. Però, finalment, la gaditana va preferir deixar el tema enrere i el llibre mai es va publicar.

A més, Juani sempre va negar que ella s'interposés en la relació de Belén Esteban amb Jesulín: «Vaig conèixer Jesús el febrer de l'any 2000 i el 19 de març ja vam dinar junts, i ja Belén era aquí a aquesta casa», va assegurar en una de les seves intervencions televisives. Dos anys després, el 2002, Jesulín i María José Campanario van decidir contraure matrimoni després d'haver mantingut una relació nascuda quan el destre va tenir un greu accident de cotxe, que a punt va estar de costar-li la vida.


Comentaris

envia el comentari