Irene Rosales i Kiko Rivera en un carrer de Madrid el dia 18 d'agost

Kiko Rivera i Irene Rosales s'apropen a Cantora: els seus pròxims passos

Kiko Rivera i Irene Rosales estan disposats a llimar asprors amb Isabel Pantoja

Kiko Rivera i Irene Rosales s'han convertit aquesta setmana en dos dels personatges més mediàtics del nostre país. No deixen de ser perseguits per la premsa. I tot perquè sembla que hi ha hagut relació amb la mare d'ell, Isabel Pantoja, després d'un any sense parlar-se.

A 'Sálvame' s'ha revelat que fins i tot tenen previst, aquests dies, fer una sèrie de passos per a reconciliar-se amb la 'tonadillera'. Passos que portarien al fet que la guerra familiar arribi a la seva fi de manera definitiva.

Kiko Rivera i Irene Rosales estan disposats a posar de la seva part

Qui ens havia de dir fa un any que Kiko i Isabel tornarien a parlar? Doncs possiblement ningú. I és que ell va concedir diverses entrevistes on deixava a la cantant en molt mal lloc.

Carregava contra ella amb duresa després de descobrir les suposades mentides d'ella i els tripijocs econòmics que havia fet amb l'herència de Paquirri. És més, fins i tot la va arribar a qüestionar com a mare. Això sense oblidar que l'artista va optar per parlar amb certs periodistes per atacar el seu fill i a la dona d'ell.

Doncs bé, avui sembla que tot això podria oblidar-se per ambdues parts. Hi ha aspectes on hi haurà reconciliació. Una reconciliació que s'ha afavorit després que fa uns dies es varen retrobar. 

La mort de la matriarca de la família va fer que Rivera anés a donar-li el condol a Pantoja i el dolor els va unir. Es van abraçar i van decidir fer el possible per enterrar 'la destral de guerra'. Tant és així que, pel que sembla, ara l'artista i Rosales faran diversos passos per calmar la tensió de manera definitiva.

Belén Esteban va ser la que va explicar ahir a 'Sálvame' que «Kiko i Irene aniran amb les nenes a veure a Isabel». Fins i tot va afirmar que mare i fill «han parlat per telèfon aquests dies. No sé el que passaria a Cantora, però el que et puc dir és que té relació amb la seva mare».

«Des que es va morir, no sé si parlen cada dia, però han parlat. Suposo que del problema no hauran parlat perquè per telèfon no és manera».

L'imminent retrobament familiar

La informació donada per la col·laboradora va ser ratificada per un dels reporters del programa, José Antonio León. Les seves paraules van ser: «Han organitzat una quedada. Aquesta setmana no serà, però segurament la setmana que ve se suavitzaran les coses entre mare i fill».

Quedada en què també hi serien Irene i les seves filles petites sobre les quals va afegir: «Isabel no està bé des de fa temps. I l'únic que l'alegren són les seves nétes, a les que no veu des de fa pràcticament un any».

El reporter va exposar igualment: «A partir d'aquest moment caldrà veure qui és la perjudicada en aquest cas. I em dóna la sensació que quan Kiko suavitzi les coses amb Isabel serà Anabel la més perjudicada».

El que Anabel es pugui veure danyada per l'acostament familiar va despertar els comentaris dels col·laboradors. Aquests van opinar que seria molt injust que fos així i el reporter va afegir: «Ja sabeu com va això. Finalment, qui està a la televisió, quan la família està bé, és el que té la culpa».

Després, va afegir que «hem sabut que possiblement hi haurà una exclusiva la setmana que ve». Exclusiva que, pel que sembla, donarà el DJ i i serà sobre com està. Tot i això, el tema principal de l'entrevista serà el retrobament amb la 'tonadillera' i la relació actual amb la seva cosina.