Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu amb Kiko Rivera

Kiko Rivera busca feina i s'ofereix per fer coses fora del comú

El fill d'Isabel Pantoja ho ha publicat a les seves xarxes socials

Imatge d'arxiu amb Kiko Rivera
El fill d'Isabel Pantoja ho ha publicat a les seves xarxes socials| Redacció

Kiko Rivera es troba en una complicada situació laboral. La pandèmia ha impedit al DJ realitzar les seves actuacions en festes i discoteques, especialment després del tancament decretat en l'oci nocturn.

Tant és així que, recentment, la seva dona Irene Rosales va haver de sortir al pas d'unes declaracions seves en les quals va donar a entendre que estaven travessant un dur sot econòmic.

Kiko Rivera tira d'humor davant la seva complicada situació laboral

La dona de Kiko Rivera va voler aclarir que el seu marit no estava treballant a causa de la crisi sanitària, però que podien anar fent gràcies als seus ingressos per la seva feina de col·laboradora a 'Viva la Vida' i per campanyes publicitàries.

«Jo en l'època que vaig començar amb Kiko guanyava 5 euros l'hora posant torrades i era ell que tirava de l'economia familiar. Però ara les coses han canviat, jo ara estic treballant i de veritat, que no ens falta de res» sentenciava la jove.

No obstant això, la complicada situació laboral no ha fet que el cantant perdi el seu sentit de l'humor. De fet, el fill d'Isabel Pantoja ha utilitzat les seves xarxes socials per a ironitzar sobre la possibilitat d'abandonar la seva carrera musical i obrir nous fronts professionals.

Kiko Rivera postula per a dos possibles treballs fora del comú

Les dues opcions que se li plantegen a Kiko Rivera són realment gracioses: la primera d’elles com a ninot de pastís de noces.

«La cosa està tela de ‘xunga’… Ara també disponible per a ninot del teu pastís de noces. Comencem la setmana amb humor, feliç Dilluns família» ha escrit el dj al costat d'una fotografia en la qual apareix ell de jove lluint el vestit de gala d'escorta de la germanor de l'Esperança de Triana.

Malgrat ser un fidel devot de la Setmana Santa sevillana, Kiko Rivera no ha dubtat a tirar d'humor després de treure del racó dels records aquesta graciosa fotografia.

Però lluny de quedar-se aquí la broma, el fill d'Isabel Pantoja ha publicat la segona part del suposat anunci de treball. En aquesta ocasió, Kiko Rivera s'ofereix com a substitut de nens per a les fotos de la primera comunió i torna a mostrar-se lluint un vestit oficial durant una processó a Sevilla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya paro lo prometo... También disponible si no quieres hacerte la foto de tu comunión yo me la hago por ti

Una publicación compartida por Kiko Rivera (@riverakiko) el

Els seguidors de l'artista han rigut molt amb les publicacions i han volgut animar-lo perquè passi el que passi continuï mantenint aquest bon sentit de l'humor malgrat la seva complicada situació.