Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

L'aliada de Telecinco que ha trobat Kiko Rivera per a venjar-se de la seva mare

El cantant s'ha fet un tip de que la seva mare li doni l'esquena quan més la necessita

Kiko Rivera va aparèixer fa dues setmanes al plató de 'Sábado Deluxe' per explicar els seus problemes econòmics derivats de les restriccions sanitàries i que li impedien obrir la seva discoteca i promocionar els seus temes musicals, dues de les seves principals fonts d'ingressos i que l'han deixat en l'estacada, arribant fins i tot a sol·licitar les ajudes d'autònoms per poder fer front als pagaments recurrents, derivats de la seva activitat laboral i també de les despeses comunes de la seva família.

La mare de Kiko Rivera va entrar per sorpresa en el 'Deluxe', on va mostrar la qual crèiem que era la seva cara més empàtica, oferint la seva espatlla al seu fill per animar-lo en aquest complicat moment i afirmant que aniria l'endemà de la casa per poder veure-ho i estar amb ell. Una visita que, segons sembla, mai va tenir lloc i que el mateix cantant es va encarregar d'anunciar als mitjans que la seva mare de nou, li havia donat l'esquena.

Això no era tot. Rivera també va explicar en una conversa posterior amb 'Sálvame' que la seva mare lluny d'ajudar-lo econòmicament, li havia carregat els deutes d'un pis que ell va intentar vendre i que la seva mare va negar-se per què ella assumiria aquestes lletres. Aquesta ajuda no va arribar, i ara Kiko Rivera intenta fer front només a aquests pagaments.

Encara hi ha més, i el fill d'Isabel Pantoja vol seguir parlant. Jorge Javier Vázquez comptava que Kiko Rivera havia concedit una entrevista a la revista 'Lecturas' i que es publicaria aquest mateix dimecres, on es confessen dades molt fortes i que, de nou, no agradaran gens a la 'tonadillera'.

Mila Ximénez serà còmplice de Kiko Rivera

L'entrevista que ha concedit Kiko Rivera té ració doble. Més enllà del contingut explosiu que va revelar, hi haurà una cosa més que molestarà molt a Isabel Pantoja. L'autora d'aquesta entrevista i per tant, interlocutora de Kiko Rivera, no és altra que Mila Ximénez, col·laboradora de 'Sálvame' i arxienemiga de la cantant, que haurà de llegir com el seu fill s'alia a una de les seves grans enemigues per enfonsar-la públicament.

Per la seva banda, 'Sálvame' ha assegurat que potser demà podran avançar la portada de l'entrevista i segurament, avançar algun dels continguts que van a fer tremolar la cantant més coneguda d'aquest país.