Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosa Benito, imatge d'arxiu

Rosa Benito es venja de 'Sálvame' revelant el secret més ben guardat del programa

La col·laboradora va sense fre contra el programa en el qual va treballar durant molts anys
Rosa Benito, imatge d'arxiu
Rosa Benito ha parlat clar en 'Ya es mediodía' | GTRES

Rosa Benito li deu gran part de la seva trajectòria televisiva a 'Sálvame', el programa que va confiar en ella i que li va donar una cadira durant anys, convertint-la en una de les col·laboradores més influents del format i donant-li cabuda diversos dies de la setmana al plató del programa. Gràcies a aquesta empenta mediàtica, Rosa va aconseguir participar en diversos 'realities' i, fins i tot, va arribar a protagonitzar un 'docu-reality', on la mateixa productora de 'Sálvame' i 'Socialité', van acompanyar a Rosa a fer el camí de Santiago, per després mostrar-ho per entregues en un seguit d'especials que es van emetre.

A 'Supervivientes' vam veure com naixia una nova Rosa, empoderant-se més que mai, fins i tot plantant cara al seu marit Amador Mohedano i arribant a trencar el seu matrimoni de molts anys per acabar amb la xacra que arrossegava el matrimoni i que ja no es corresponia amb la nova filosofia de vida de la tertuliana. Quan la col·laboradora celebrava el canvi de rumb de la seva vida, hi va haver una cosa que li va enfonsar aquest nou camí, obligant-la a desfer totes les coses bones que havia fet en els últims temps.

'Sálvame' va iniciar una croada contra Chayo Mohedano, filla de la tertuliana que tampoc es va quedar enrere i la guerra va ser tant que fins i tot, la cantant va decidir interposar mesures legals contra la productora i els responsables del programa, posant en un compromís a la seva mare Rosa i que, de manera forçada, havia de prendre part en aquesta guerra televisada.

Quan tot això va esclatar, Rosa va sortir molt enfadada del programa i, encara que va assegurar que mai tornaria a treballar allà, va tornar admetent l'error i recuperant la seva cadira durant algun temps. Això es va mantenir fins que la productora va oferir a la família retirar la demanda a canvi que Rosa seguís treballant en el programa. Les dues parts no van arribar a un acord i de nou, Rosa va haver de sortir molt trista per potes del programa per com s'havien desenvolupat els esdeveniments.

Rosa esclata contra 'Sálvame'

Avui mateix, Rosa Benito s'ha assegut a 'Ya es mediodía', que és el programa on acostuma a col·laborar, per treure a la llum el que podria ser el major secret del seu antic programa. La col·laboradora ha entrat a valorar el nou concurs de 'Sálvame', 'Quiero dinero!' i ha afirmat que els concursants saben les preguntes abans de concursar. Una informació que Marta López ha desmentit en directe, tot i que Rosa seguia convençuda, acusant el seu programa de preparar a consciència els continguts que s'exposen a l'arriscat concurs.

Tot ha saltat pels aires quan la tertuliana ha entrat a valorar el concurs que està fent Antonio David Flores, l'exmarit de la seva neboda i que segons ella, està fent molt de mal a la seva família. Concretament, Rosa s'ha referit a les preguntes que se li van fer a Flores relacionades amb un hipotètic idil·li que va tenir el col·laborador amb la filla de Rosa, Chayo Mohedano. Ell va dir que no i la màquina de la veritat va corroborar la resposta.