Primer pla de l'actriu Cristina Castaño en un acte promocional d'Aquilea

Cristina Castaño es queda sense roba per celebrar l'aniversari i ningú encerta l'edat

L'actriu ha causat furor a Instagram amb el seu nu integral

Cristina Castaño ha celebrat el seu aniversari amb un nu integral a Instagram. Així, l'actriu s'ha sumat a una moda que ha triomfat últimament a la xarxa social, on una gran quantitat de famosos destacats han celebrat el seu aniversari d'aquesta manera. Cal recordar el majestuós posat de Gwyneth Paltrow, que es va despullar per celebrar el seu 48è aniversari amb una imatge que no té res a envejar a la de Cristina Castaño.

Cristina Castaño celebra el seu aniversari amb un nu integral

La gallega és una de les actrius més estimades i recordades de la sèrie 'La que se avecina', on el seu paper de la psicòloga Judith Bécker encara segueix al cor de molts espectadors, tot i que no és l'únic personatge destacat que ha interpretat l'artista. Cristina Castaño va saltar a la fama després de participar en la mítica sèrie 'Al salir de clase'. No obstant això, en aquests últims mesos ha brillat posant-se sota la pell de Macarena Medina a 'Toy Boy', una sèrie d'Atresmedia' que també està disponible a 'Netflix'.

Més enllà de la seva faceta televisiva, l'actriu també compta amb aparicions destacades a la 'gran pantalla' i al teatre, on a més destaca per la seva faceta d'humorista. Així doncs, queda clar que Cristina Castaño és una referència artística pel seu enorme talent interpretatiu, però la veritat és que l'actriu també ens ha deixat a tots en xoc pel seu físic envejable.

Cristina Castaño comparteix el seu cos d'escàndol

Amb una alçada de model, un cabell pèl-roig de conte i una figura esvelta, la gallega s'ha consolidat com una de les actrius que més passions aixeca. Bona mostra d'això és el seu compte d'Instagram, el qual compta amb més d'1,2 milions de seguidors. Llavors, no és d'estranyar que Cristina Castaño aprofiti per presumir de físic a les xarxes socials.

De fet, són desenes les imatges que comparteix l'actriu lleugera de roba, sigui en roba interior o en banyador. Ja l'any 2018, l'actriu es va despullar per celebrar els 700 mil seguidors a Instagram, encara que en aquella ocasió va posar en biquini, sense la part de dalt i cobrint el seu pit amb les mans.

Els posats sensuals de l'actriu destaquen a simple vista en el seu 'feed' d'Instagram, però en aquest cas ha fet un pas més enllà i ha optat per un nu integral per celebrar el seu aniversari. Es tracta d'una fotografia de cos sencer que ella mateixa s'ha realitzat davant d'un mirall.

L'actriu apareix de genolls en un llit desfet i de mig costat. Per tal d'evitar la censura de la xarxa social, la gallega utilitza el telèfon mòbil per tapar el seu pit. Per si no fos prou, la composició fotogràfica està cuidada al màxim detall, ja que l'actriu dirigeix la seva mirada cap a un impactant sostre barroc i artístic. A més, al costat de la suggerent imatge ha afegit: «Happy Birthday To Me. A veure què em regalo...».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday To Me. A veure què em regal ... # felizcumpleaños #happybirthdaytome

Una publicació compartida de Cristina Castaño (@cristinacastano_oficial) el

Cristina Castaño es despulla a Instagram

Davant aquesta fotografia, és lògic pensar que molts seguidors de l'actriu no encertessin l'edat de la gallega, però Cristina Castaño ha complert 42 anys, tot i que a jutjar per la imatge, podria estar més a prop de la trentena. «Et cauen fenomenal aquests 34 anys. Felicitats!» comentava un usuari confós en la publicació de l'actriu.

En poc més de 24 hores, Cristina Castaño ha aconseguit més de 100.000 'likes' i centenars de comentaris, en els quals abunden les floretes i els missatges de felicitació. Alguns dels comentaris més destacats van ser:

  • «Una foto increïble... espero que la gent ho sàpiga apreciar»
  • «Moltes felicitats, preciosa!! El regal ets tu!! Que tinguis un dia preciós i un any millor!!»
  • «Estàs guapíssima... felicitats... 'fotaza'»