José Ortega Cano parlant amb la premsa amb una gorra

Ortega Cano esclata i posa en el seu lloc a Jorge Javier Vázquez: «Mai més»

El destre va enviar un missatge al presentador català després de la polèmica pregunta de 'Sálvame'

José Ortega Cano s'ha pronunciat sobre l'última polèmica que li ha esquitxat de ple. Antonio David Flores es va prestar a contestar una pregunta en 'Quiero dinero' sobre el destre on es va qüestionar l'orientació sexual del marit d'Ana María Aldón. Al programa es va insinuar que aquest li havia intentat seduir durant un passeig pel Central Park de Nova York. Encara que el col·laborador el va negar, 'Kopérnica' va dictaminar que mentia.

El passat cap de setmana era Ana María Aldón la que va assegurar en 'Viva la vida' que la pregunta «no em va fer gens de gràcia, ni a mi ni al meu marit». Ara, dies després de la intervenció de la dissenyadora, era el mateix Ortega Cano el que es pronunciava sobre aquest tema molt molest amb el programa i especialment amb Jorge Javier Vázquez a qui va enviar un missatge.

El missatge d'Ortega Cano

«Vull que li diguin a Jorge Javier Vázquez que sóc un senyor dels peus al cap i que no em va agradar el que van fer amb el meu nom. Per tant, que no se’n recordin de mi mai més» van ser les paraules del destre molt enfadat per haver estat qüestionada la seva orientació sexual durant el concurs 'Quiero dinero'. Davant les preguntes insistents del periodista sobre si era cert que havia intentat alguna cosa amb Antonio David, Ortega Cano va tallar la comunicació.

Després d'escoltar les paraules del destre, Jorge Javier no va trigar a contestar en un intent de desentendre's de les preguntes que es realitzen durant el concurs: «Entenc que a ell no li agradés la pregunta, a mi aquest tipus de preguntes tampoc m'agraden. No sé si era una llegenda urbana o què. Però em va semblar també fort. Vaig ser el primer que vaig dir que en els 25 anys de carrera mai havia escoltat uns rumors així» va explicar el presentador.

Jorge Javier: «Sou uns folklòrics»

No content amb això, el presentador de 'Sálvame' criticava l'actitud que Antonio David Flores i Ortega Cano han tingut respecte a aquest tema: «Sou tots uns folklòrics que no us atreviu a mirar a la veritat a la cara» opinava Jorge Javier que assenyalava al col·laborador com a partícip dels comentaris que han anat sorgint després.

Antonio David Flores no va entendre per què Jorge li assenyalava directament i el presentador li va recordar que, l'endemà que se sotmetés a la pregunta indiscreta sobre el destre, va acceptar asseure's en una espècie de simulació del Central Park per a parlar sobre els detalls del viatge a Nova York que van fer amb les seves respectives parelles, Rocío Jurado i Rocío Carrasco. Amb aquest fet, explica el presentador català, va alimentar encara més la polèmica que rodeja aquesta pregunta. «Jo et segueixo el rotllo i ara sóc el culpable» es va defensar Antonio David.

Jorge Javier Vázquez, Antonio David Flores, Rafa Mora y Kiko Matamoros
Els col·laboradors de 'Sálvame' no sabien si realment creure's la versió d'Antonio David sobre Central Park | Telecinco

L'ex de Rocío Carrasco va voler deixar clar que per la seva part no s'havia filtrat cap mena d'informació que deixés entendre que Ortega Cano havia intentat alguna cosa amb ell. «Jo no he parlat d'això en la meva vida» afirmava Antonio David. Kiko Matamoros va assenyalar directament a un crític taurí que va poder voler venjar-se del destre traient rumors sobre la seva orientació sexual fa anys.

Gema López també va apuntar que feia temps que corria el rumor sobre l'orientació sexual d'Ortega Cano i va assegurar no entendre per què ara els col·laboradors es mostraven sorpresos per la pregunta llançada a ‘Quiero dinero’.

 

La indignació de Jorge amb Antonio David Flores

El col·laborador va explicar que havia parlat amb Ortega Cano per telèfon però es va negar a explicar el contingut de la conversa. Tan sols va respondre: «Vull deixar clar que no he filtrat res ni sabia de què anaven les preguntes» es va defensar Antonio David Flores.

El fet que el col·laborador hagués parlat amb el destre i no l'hagués posat en coneixement del programa, va indignar a Jorge Javier Vázquez que no va dubtar a mostrar el seu malestar cap a Antonio David Flores.