Dani Martín al programa El Hormiguero

Emotiu adéu de Dani Martín a María, una amiga perduda amb tan sols 17 anys

El cantant ha compartit el comiat a les seves xarxes socials

Dani Martín és un dels cantants més estimats d'Espanya i acaba d'aconseguir el número 1 en vendes amb 'Lo que me dé la gana', el seu nou àlbum. No obstant això, ara s'ha convertit en notícia, però per una cosa molt més trista: el comiat que li ha dedicat a la seva amiga, que acaba de morir a causa del càncer.

La gran lliçó de María

María Sánchez era una jove de 17 anys que no havia deixat de batallar contra la seva malaltia ni tan sols un minut, i que va voler aprofitar les xarxes socials per conscienciar la gent sobre el càncer infantil. Així, cada dia va voler donar exemple de la seva batalla i de com mantenir una actitud totalment optimista davant l'adversitat a la qual s'estava enfrontant.

De la mateixa manera, va utilitzar el seu compte d'Instagram per deixar un missatge de comiat: «Si esteu llegint això és perquè jo ja no soc aquí. Avui vull regalar-vos unes paraules en forma d'agraïment per tot el suport que he rebut fins a l'últim dels meus dies. Sempre us vaig parlar de la meva guerra; avui us agraeixo haver-me acompanyat en cada batalla, el fet d'haver-vos unit a mi en cada trinxera per derrotar aquesta cruel malaltia que tantes vides treu sense pietat. Avui m'ha tocat a mi, la vida ha decidit que us he de cuidar des de dalt, i això faré».

«La vida m'ha regalat persones, moments i llocs meravellosos; aquest és el record més bonic que m'enduc allà on vagi. Se m'ha fet curta, perquè amb tan sols 17 anys, la vida m'ha obligat a acomiadar-me de vosaltres, però no em vull acomiadar sense demanar-vos un favor. Cuideu de la meva família i gaudiu la vida per mi i per tots els que se n'han anat abans d'hora», acabava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estimat món: Si esteu llegint això és perquè jo ja no sóc aquí Avui vull regalar-vos unes paraules en forma d'agraïment per tot el suport que he rebut fins a l'últim dels meus dies. Sempre us vaig parlar de la meva guerra; avui us agraeixo haver-me acompanyat en cada batalla, el haver-vos unit al meu en cada trinxera per derrotar aquesta cruel malaltia que tantes vides treu sense pietat. Avui m'ha tocat a mi, la vida ha decidit que us he de tenir cura des de dalt, això faré. La vida m'ha regalat persones, moments i llocs meravellosos, aquest és el record més preuat que em porto allà on vagi. Se m'ha fet curta, perquè amb tan sols 17 anys, la vida m'ha obligat a acomiadar-me de vosaltres, però no em vull acomiadar sense demanar-vos un favor. Tenir cura de la meva família, i gaudir la vida per mi i per tots els que s'han anat abans d'hora. Mai us rendiu, val la pena lluitar, per molt en va que sembli, mai ho serà. Fins sempre! Maria Sánchez.

Una publicació compartida de ᴍᴀʀɪᴀ sᴀɴᴄʜᴇᴢ (@ maria.sanchzz) el

L'emotiu comiat de Dani Martín

Després de la recent mort de María, el cantant ha volgut dedicar-li una emotiva cançó a la jove. «Bon viatge, María Sánchez», ha escrit al costat del vídeo on apareix cantant 'Avioncito de papel', en què apareix completament emocionat. D'aquesta manera, Dani Martín ha volgut homenatjar María, que no va deixar de lluitar en cap moment i que sempre va mantenir una actitud positiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avioncito de papel

Una publicació compartida de Dani Martín (@_danimartin_) el