Susanna Griso, desfeta: mor sobtadament Leo Picazo

La presentadora del programa no ha pogut evitar emocionar-se

Imatge de Susanna Griso
Susanna Griso està molt dolguda després de la mort de Leo Picazo | Instagram

Fa molts anys que Susanna Griso presenta 'Espejo Público'. En aquest programa ha viscut molts bons moments, tot i que també ha hagut de passar per moments difícils. En l'últim programa de 'Espejo Público' Susanna Griso es va emocionar en directe en recordar la mort d'un gran company. Leo Picazo, productor d'Antena 3, va perdre la vida fa uns dies. La periodista catalana tenia una excel·lent relació amb ell i no ha pogut evitar ensorrar-se en directe.

Leo Picazo era molt estimat

Tot l'equip del programa va voler retre un bonic homenatge a Leo Picazo. La presentadora va estar especialment emocionada, ja que li va ser molt dur acomiadar al seu gran company i amic. «És molt difícil mirar cap endavant, de vegades, quan t'has d'acomiadar d'un dels teus companys més estimats», ha contestat Susannna Griso després de lamentar la mort de Leo Picazo.

Seguidament, la presentadora catalana va donar pas a l'homenatge i va explicar que la mort del seu company ha estat de manera sobtada i que ningú s'ho esperava. De moment no se sap la causa exacta de la mort de Leo Picazo, l'únic que se sap és que va ser sobtada.

El productor era molt estimat per tots els seus companys, motiu pel qual el programa matinal d'Antena 3 li ha dedicat un emotiu homenatge. Ja feia molts anys que Picazo treballava a la cadena i era un dels productors més valorats de la casa.

El bonic homenatge de Susanna Griso

«Ens ha deixat sense avisar. Trobarem a faltar el seu bon humor, el seu somriure... Sabem que les seves passions eren la bicicleta i el treball. Des d'aquí una abraçada a la seva família, per a la seva mare, per als seus germans i per a tots els que l'estimàvem. Que aquestes imatges serveixin com a homenatge a Leo», ha comentat Susanna Griso en un dia molt dur per a ella.

El programa va decidir mostrar algunes fotografies del productor, i també van ensenyar un vídeo seu en què es presentava com a productor d'Antena 3 Notícies. Tot l'equip de 'Espejo Público' està trencat, ja que Picazo era una persona molt estimada per tots.

Després d'això, Susanna Griso va haver de seguir amb el programa, però es veia que la catalana estava profundament dolguda. No obstant això, va seguir treballant amb molta professionalitat. Són més de deu anys els que la catalana porta conduint 'Espejo Público'. La presentadora va arribar al programa amb trenta-set anys i ara als seus cinquanta-un anys acabats de fer, s'ha convertit en una de les periodistes més importants d'aquest país.

Homenatges de més companys

La resta de companys, sobretot els que més temps fa que treballen al programa, han intentat animar a Susanna, ja que saben que Leo Picazo era un bon amic seu. Els últims dos anys el programa ha viscut bastants canvis de col·laboradors amb l'objectiu de millorar en les estadístiques d'audiències. L'equip directiu també ha anat canviant, tot i que Susanna Griso sempre ha estat imprescindible. 

Roberto Brasero, l'home del temps a Antena 3 també ha volgut retre-li un bonic homenatge a les seves xarxes socials, ja que va treballar durant molts anys amb Leo Picazo.


Comentaris

envia el comentari