Isabel Preysler amb ulleres de sol parlant pel mòbil

Les revelacions sobre el físic d'Isabel Preysler que posen la famosa contra les cordes

Alessandra Grimaldi ha revelat tots els secrets sobre la «imatge de perfecció» de la seva cosina

Segons ha afirmat Alessandra Grimaldi, Isabel Preysler «s'ha fet empelts de pèl» i no és l'únic secret que ha revelat la seva cosina sobre el seu aspecte físic. La mare de Tamara Falcó fa gairebé cinc dècades que és protagonista en la premsa del cor i per a moltes dones és tot un exemple a seguir pel seu estil i el fet de saber estar. Però tal com ha assenyalat Alessandra, no tot és el que sembla.

«S'està quedant calba»

En una entrevista amb 'Socialité', ha tret a la llum alguns dels secrets que amaga Isabel Preysler. «Fa escassament uns dies sortia de casa meva, agafava el cotxe de producció de Telecinco i em perseguia un taxi. Quan vaig veure que em seguien, vaig frenar en sec i de sobte va aparèixer aquesta senyora, la cosina d'Isabel Preysler. Es va baixar del cotxe i va dir que tenia ganes de parlar», ha explicat María Patiño.

Al plató de Mediaset, Alessandra Grimaldi ha definit la seva cosina com una persona «freda i calculadora» i l'ha acusat de mostrar i vendre «una imatge de perfecció» que no correspon a la realitat. Però la decepció més gran no ha estat per aquest motiu, va ser quan va morir la germana petita de la mare de Tamara Falcó, Beatriz. Alessandra ha afirmat que en aquell moment Isabel es va desentendre i que ni tan sols va anar al funeral.

«S'està quedant calba», ha destacat Grimaldi sobre els secrets de la imatge física de la seva cosina. Així, ha assenyalat que s'està realitzant «empelts de pèl» i que s'ha «operat moltíssimes vegades». Des de 'Socialité' se li ha demanat que enviï un missatge a Isabel Preysler, aquesta ha estat la seva resposta: «Som família i sé tot el que passa dins d'aquesta família».

El Halloween de Tamara Falcó

Fa uns dies, Tamara Falcó, l'única filla que van tenir en comú Isabel Preysler i Carlos Falcó, va revelar a 'El Hormiguero' com celebrava ella Halloween a casa de la seva mare. «Jo mai he fet una festa que no sigui de disfresses, m'he disfressat sempre, de totes les princeses. Ni una he perdonat», reconeixia. «Quan era petita sí que celebrava aquesta festa a l'estil americà».

No obstant això, quan va sentir la trucada de la cristiana, va ser «un autèntic sacrifici» deixar de celebrar-ho. Des de llavors, substitueix Halloween per 'Holywins', una iniciativa impulsada des de fa anys per la diòcesi d'Alcalá de Henares, Madrid, i que pretén recuperar el sentit cristià de la celebració de Tots Sants i que seria traduïda a l'espanyol com «la santedat venç».

«En la meva urbanització els nens es disfressen i demanen per les cases caramels amb el 'truc o tracte', però jo els dono una estampeta», va explicar en el programa presentat per Pablo Motos, deixant a tothom sorprès. «Aquesta era la mateixa cara que se'ls quedava als nens quan els hi donàvem l'estampeta. Els dèiem 'això serveix per a demanar-li una moto al sant... el que tu vulguis'. Dona-me-les totes!, deia el nen».

«Això és una estafa, és l'estafa de l'estampeta», va dir llavors el presentador mentre la resta de col·laboradors no podien evitar riure. «Holywins ha d'evolucionar dins l'Església Catòlica. També donem caramels, donem entrepans, donem de tot. No és tan rotllo, d'acord? No us fiqueu amb mi tots alhora», va respondre ella davant els imminents atacs dels seus companys després de revelar com celebra aquesta festa.