Primer pla de l'acriu polifacètica Norma Duval

El repte professional de Norma Duval amb 64 anys que ningú s'imaginava

Torna a la televisió com a col·laboradora d'un programa

Norma Duval ens ha sorprès a tots. Malgrat els seus seixanta-quatre anys, la popular 'vedette' no vol sentir parlar de la jubilació i ha emprès un nou projecte laboral. L'actriu i presentadora ha acceptat l'oferta que li han fet des de la televisió pública per ser novament col·laboradora de televisió. Tot i que ja feia un temps que s'havia retirat del mitjà televisiu, Norma Duval ha decidit tornar per formar part de l'equip de comentaristes de 'La hora' de TVE.

El nou projecte professional de Norma Duval

Per a la coneguda 'vedette' espanyola, sembla que no passen els anys, i no només per l'espectacular forma física que llueix als seus seixanta-quatre anys, sinó per la il·lusió i les ganes que té d'emprendre nous projectes.

Ara Norma Duval ha fet un nou gir professional i s'ha sumat a l'equip de col·laboradors de 'La hora' de La 1, on participarà en la tertúlia de cada divendres.

D'aquesta manera, Norma Duval s'ha unit a l'equip de col·laborador,s on ja destaquen altres personatges de rellevància social com Ágatha Ruiz de la Prada, Carmen Lomana, Esther Doña i Boris Izaguirre, entre d'altres.

Norma Duval s'estrena com a col·laboradora de 'La hora'

El programa matinal presentat per Mónica López ha volgut comptar amb la 'vedette' com a comentarista sobre la crònica social i d'actualitat. L'actriu és una fidel seguidora del programa i des de l'inici ha mostrat la il·lusió que li fa formar part d'aquest gran projecte.

«Ens anirà bé, gaudirem moltíssim, hi haurà moltes sorpreses que no revelarem encara. Teniu un programa magnífic i estic molt il·lusionada de formar part del vostre equip», deia l'actriu el dia de la presentació.

En el seu primer dia com a col·laboradora del programa, Norma Duval es va trobar amb un plató decorat per la festivitat de Halloween. El seu debut en l'espai va ser divendres passat, tot i que tornarà a unir-se a la taula de tertúlia que lidera Mònica López el pròxim divendres.

Norma Duval, centrada en la seva vida en família

Al marge d'aquest nou projecte, la vida de Norma Duval està centrada, com és habitual, en la seva família. L'actriu gaudeix de la tranquil·litat de casa i la companyia dels seus tres fills, Marc, Yelko i Christian, i el seu net petit, Izan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Us desitjo unes bones festes a tots A la revista @holacom trobareu el reportatge complet

Una publicació compartida de Norma Duval (@normaduvaloficial) el

De fet, l'any passat la 'vedette' va protagonitzar un reportatge per a la revista 'Hola!' amb tota la família, incloses les seves dues nebodes: Paula i Andrea.

Les filles de la seva germana, morta fa ja deu anys víctima d'un càncer, formen part del seu cercle més estret i juntes han format una gran família. La mort de Carla amb quaranta-sis anys va deixar molt tocada Norma Duval, que s'ha fet càrrec de les seves nebodes des de la seva defunció.

Pel que fa a la seva vida amorosa, Norma Duval continua enamorada de la seva parella, Matthias Khün, amb el que acaba de celebrar 11 anys de relació. Després de la seva reconciliació l'any 2016, després d'una breu ruptura, la parella s'ha mantingut unida i feliç.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AVUI 6. D'AGOST 2020 Amb MATTHIAS I VICTOR CUCART. A CLUB DE MAR DE PALMA D'MALLORCA @cucartvictor

Una publicació compartida de Norma Duval (@normaduvaloficial) el

Encara que per ara descarten casar-se, la 'vedette' gaudeix amb la seva parella d'una vida tranquil·la, a cavall entre la seva casa d'estiu a Mallorca i la seva residència habitual a Madrid.

A la capital espanyola, Norma Duval desenvolupa la seva vida diària i les seves activitats professionals habituals, Entre elles, diverses col·laboracions amb causes benèfiques que impulsa, però ara també haurà de centrar-se en la col·laboració televisiva setmanal a La 1.