Terelu Campos en un plató de televisió

Terelu Campos, desdibuixada: la revelació que l'ha trastocat completament

La cantant ha estat entrevistada per Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'

María del Monte va commocionar a tots els espectadors de Telecinco amb la situació dramàtica que va viure després de la recent i dolorosa mort del seu germà Antonio, la seva «ànima bessona». La cantant va ser entrevistada per Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya', un capítol en el qual també ha participat Toñi Moreno.

Tot i l'alegria que aporten sempre aquests tres personatges televisius, l'entrevista es va tornar trista i emocionant pel dur relat que va compartir María del Monte. I és que aquest 2020 ha estat un any especialment dur per a ella.

El drama de María del Monte per la mort del seu germà Antonio

En ple confinament, María del Monte va rebre la notícia de la mort del seu germà Antonio. L'artista no va poder acompanyar al seu familiar en els seus últims moments de vida perquè havia de seguir els protocols sanitaris, ja que estava confinada amb la seva mare de noranta-cinc anys.

La mateixa cantant reconeix que és un drama que han patit moltes famílies espanyoles durant els pitjors mesos de la pandèmia i, per això, assegura que això només ho pot entendre qui ho ha patit. «Va morir sol a l'hospital, sense poder-li agafar la mà, sense poder-lo acariciar... això només ho entendrà qui ho hagi viscut», li deia la cantant a Bertín Osborne.

Toñi Moreno amb Bertín Osborne a El meu temple és la teva ', durant l'entrevista de el programa a Maria de la Muntanya.
Bertín Osborne va entrevistar a 'Mi casa es la tuya' a María del Monte | Telecinco

Maria del Monte ha estat molt contundent explicant el cop que ha rebut després de la pèrdua del seu estimat germà en aquestes complicades circumstàncies. «No només he perdut un germà, he perdut a la meva ànima bessona. He viscut situacions dures en la meva vida, però com aquesta cap» assenyalava la cantant completament trencada.

Després de la mort del seu germà, Maria del Monte està bolcada en les cures de la seva mare Bibiana. La dona té noranta-cinc anys i el seu estat de salut és tan delicat que la cantant ha decidit no explicar-li la veritat sobre Antoni. «La meva mare no sap res, Bertín», li confessa la cantant amb la veu tremolosa.

Per tal de protegir-la, Maria del Monte ha fet l'enorme sacrifici d'ocultar-li aquest terrible succés. «Com he de fer passar a la meva mare per això amb noranta-cinc anys?» es preguntava la cantant desbordada d'emoció.

Terelu Campos, commocionada després de la tràgica confessió de Maria del Monte

Molt poques persones coneixien la terrible situació per la qual havia passat la cantant durant el confinament, ni tan sols la seva amiga Terelu Campos era coneixedora de tot el drama familiar que està vivint la dona. Tal era el seu desconeixement, que la col·laboradora de 'Viva la vida' no sabia ni que el germà de María del Monte, Antonio, havia mort.

No és d'estranyar que Terelu Campos s'hagi sentit fatal per no haver estat al seu costat. «Vaig pensar... 'Què haurà pensat de mi...' María ha estat en els moments bonics però molt més en els dolents. Em vaig sentir fatal» confessava la col·laboradora completament desencaixada i trista.

La germana de Carmen Borrego es va quedar en xoc després d'assabentar-se de la notícia durant l'entrevista amb Bertín Osborne i no va dubtar a enviar-li un missatge. «No em digueu per què... però no sabia que havia mort el seu germà i quan vaig veure el programa ahir a la nit el primer que vaig fer va ser enviar-li un missatge» revelava la filla de María Teresa aquest cap de setmana a 'Viva la vida'.

Terelu Campos va demanar-li perdó i li va mostrar tot el seu suport, la qual cosa María del Monte va agrair sense rancúnies. «Em va dir 'No et preocupis... no passa res'», explicava una mica més tranquil·la Terelu. No obstant això, sí hi va haver algun usuari de Twitter que va recriminar-li no haver conegut la notícia a temps quan realment es va donar a conèixer a 'Sálvame'.