YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

A la Casa Reial no confien amb Sofia: inesperat revés amb Elionor de protagonista

Els escàndols haurien provocat el distanciament entre la primogènita i la reina emèrita

La Reina Sofia en el interior de el coche oficial
La reina Sofia ja no té gairebé relació amb les seves nétes | GTRES

El passat 31 d'octubre la princesa Elionor va complir 15 anys, una edat important, ja que la primogènita dels reis està assumint un gran protagonisme a la Casa Reial. Aquesta data gairebé coincideix amb un altre dia molt important per a la família. Avui, 2 de novembre la reina emèrita ha complert 82 anys. La Casa Reial està de celebració, i a més per partida doble. Precisament les dues estan en el punt de mira, ja que diversos mitjans han apuntat que «han apartat a la princesa Elionor de la seva àvia Sofia».

Durant els premis Princesa d'Astúries es va poder apreciar un clar distanciament d'àvia i néta. Aquesta va ser la primera aparició oficial important de la família amb l'absència del rei Joan Carles. D'aquesta manera Sofia va aparèixer sola i sense la presència del seu marit.

Distanciament entre Elionor i la reina Sofia

Diversos periodistes experts en la Casa Reial asseguren que l'emèrita va estar molt distanciada de les seves nétes, ja que en alguns moments va estar una mica incòmoda quan va posar al costat dels reis i les nenes. És evident que la reina Sofia se sent poc identificada amb ells, ja que sense el seu marit s'ha quedat bastant sola. La realitat és que el comportament de la grega ha estat exemplar durant aquests últims anys. L'emèrita ha hagut de suportar els constants escàndols de Joan Carles, a més dels múltiples rumors de suposades infidelitats.

Després de la marxa del rei emèrit als Emirats Àrabs, molts han estat els esdeveniments en els quals la reina ha acudit sola. Sofia està una mica apartada dels reis i les seves nétes, i això és una obvietat. El seu gran suport ara mateix està sent la seva germana Irene, que resideix amb ella en el Palau de la Zarzuela.

Abans d'esclatar tots els escàndols de Joan Carles, tant ell com la seva dona passaven molt de temps amb les seves nétes. Segons publica 'El Mundo', el rei Felip també solia visitar cada setmana el seu pare a Sarsuela amb Leonor i Sofia. Aparentment la relació entre avis i nétes era estupenda.

Tanmateix tot això ha canviat. És evident la poca confiança mútua que tenen Elionor i la seva àvia. La primogènita està molt centrada en la seva formació acadèmica. Des de la Casa Reial està sent preparada per al futur. Ella és l'aposta de la monarquia espanyola. És per això que Elionor té poc temps per a la seva àvia.

En cap cas li han prohibit veure-la, però sí que és cert que els seus pares han deixat de prioritzar la relació de la princesa amb l'emèrita. En aquest últim any han estat molt poques les imatges d'Elionor i la seva àvia juntes. Tot ha canviat des de l'ocorregut amb Joan Carles.

La famosa picabaralla a la catedral de Palma

En 2018 ja es va produir un moment molt tibant que va evidenciar que Elionor i la reina Sofia no estan molt unides. Va tenir lloc a la catedral de Palma quan Letícia va impedir a les seves filles fotografiar-se amb la seva àvia. Després es va saber que en realitat el que tractava d'evitar era que un fotògraf fes negoci amb aquestes imatges. Perquè en aquest instant tan famós Elionor va deixar anar la mà d'una manera molt brusca a la seva àvia.

Tal com relata 'El Mundo', després d'aquesta peculiar picabaralla, moltes van ser les escenes en les quals àvia i néta van aparèixer juntes fent veure la seva excel·lent relació. Tanmateix, després de la marxa de Joan Carles tot això s'ha trencat. Les aparicions públiques de les dues juntes són escasses, i en les poques que hi ha cap de les dues mostra gestos d'afecte.


Comentaris

envia el comentari