Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban torna a patir la mateixa traïció que la va amargar durant anys

El nou concurs de 'Sálvame' està traient a la llum traïcions inimaginables

Antonio David Flores segueix participant a 'Quiero dinero', el nou concurs de 'Sálvame' on els col·laboradors tenen l'oportunitat de guanyar molts diners a canvi d'exposar les seves vides privades i de participar en reptes impossibles. Avui la primera pregunta del col·laborador estava relacionada amb la seva companya Belén Esteban i la resposta ha estat del tot demolidora.

Antonio David menteix al programa

Jorge Javier Vázquez li preguntava a Antonio David si en alguna ocasió havia traït a Belén Esteban amb Agustín, el representant que tenen en comú i que a més, és un dels millors amics de la princesa del poble. Aquest deia que no i a més, afegia que li té molt afecte a la seva companya, traient a relluir també el bon tracte que hi ha entre la col·laboradora i la seva mà dreta, el que a més va ajudar-la molt amb tots els temes derivats amb el seu anterior representant, Toño Sanchís.

Belén no creu que el seu representant sigui capaç de parlar malament d'ella, però afirma que li doldria molt si Agustín l'hagués criticat, ja que és un dels seus grans suports en els mitjans amb el qual a més, ha compartit molts dels moments més importants de la seva vida, com la boda amb Miguel fa ja alguns anys.

Copérnica, la màquina responsable de determinar si els concursants menteixen, concloïa que Antonio David ha criticat a Belén en presència del seu representant. Una dada que ha deixat per terra a la col·laboradora estrella de 'Sálvame'.

Belén Esteban amb llàgrimes als ulls

En donar-se a conèixer el resultat, Belén Esteban no sabia on mirar i baixava la mirada per aconseguir contenir les llàgrimes. Per la seva banda, Antonio David intentava matisar dient que potser en algun moment s'havia fet algun comentari però sense cap intenció de fer mal a la seva companya, amb la que ha confessat que té una bona relació encara que no siguin amics més enllà del tracte que tenen a la feina.

Aquesta resposta pot fer molt mal en l'àmbit més personal d'Antonio David. Doncs la seva dona, Olga Moreno i la seva filla Rocío Flores, són amigues íntimes de Belén Esteban, tant és així que fins i tot van estar en el seu últim aniversari, en el qual van assistir cares molt conegudes del món televisiu.