El col·laborador de Sálvame Rafa Mora

La filtració de Rafa Mora que deixa fatal Anabel Pantoja a 'Sálvame'

Els directius del programa no estan contents amb el rendiment de la col·laboradora

Jorge Javier Vázquez ha preguntat als seus col·laboradors de 'Sálvame' si consideren a la seva companya Anabel Pantoja una persona vaga i sense ganes de treballar. Alguns han estat molt contundents i sense cap mena d'inconvenient han confirmat que la neboda d'Isabel Pantoja no és una gran amant de la feina, altres en canvi, han intentat maquillar la resposta explicant que la jove prioritza altres coses per sobre de la feina, una manera molt elegant de justificar la llosa que li suposa a la col·laboradora el fet de desenvolupar la seva funció laboral, en aquest cas com a tertuliana televisiva.

La neboda d'Isabel Pantoja no vol fer mal a la seva família

Cal recordar una de les últimes intervencions d'Anabel en què es va encarar als seus companys i als que els demanava que la respectessin amb la seva decisió de no parlar sobre els problemes familiars que estava tenint la seva tieta, Isabel Pantoja, amb el seu fill, Kiko Rivera. La manca de proactivitat de la jove va ser recriminada per la resta de tertulians que, fins i tot, es preguntaven per què participava en el programa si no tenia intenció de dir res.

Anabel va respondre i va confessar que estava entrant en directe sota la pressió dels directius del programa, que van incitar-la a fer-ho encara que ella no volia. Fins i tot, va arribar a confessar que no li compensaven els sis-cents euros que guanyaria per aquesta connexió si ho comparava amb el mal que podria fer dins del seu nucli familiar.

Avui Rafa Mora ha aportat una dada que fins ara desconeixíem i que hauria succeït fora de càmeres. El valencià ha explicat que un dia va veure a Anabel plorant pels passadissos i s'hi va acostar per saber que li estava passant. La col·laboradora li va explicar que els directors del programa s'havien reunit amb ella i li havien dit que això no era una ONG i que si no es mullava amb els temes de la seva família, no la trucarien més per col·laborar en el programa. 

Anabel va estar a punt de ser acomiadada del programa

No sabem si arran d'aquesta conversa es va filtrar la notícia en la qual s'explicava que el programa deixaria a Anabel sense contracte i que només seguirien comptant amb ella per a ocasions puntuals, sempre que hi hagués temes relacionats amb el seu àmbit familiar. Segons sembla, aquest acomiadament mai es va consolidar i Anabel va seguir col·laborant amb un paper molt més actiu i participant fins i tot amb altres temes que no tenien a veure amb la família.

Segons Rafa Mora, aquest canvi de la col·laboradora només va durar unes setmanes. Doncs amb el temps, Anabel va tornar a mostrar passivitat en plató, estant més atenta al seu mòbil i deixant de banda l'activitat que hi havia al plató. Ara, la jove està a casa recuperant-se d'una lesió. Veurem si un cop recuperada els directius del programa decideixen readmetre-la en el seu lloc de treball.