María Patiño en ple 'Sábado Deluxe'

Pluja de crítiques a María Patiño pel que va passar a 'Socialité' i no té justificació

El programa de Telecinco va investigar el possible assassinat de Cristina 'La Veneno'

'Socialité' i la seva presentadora María Patiño no paren de rebre crítiques una darrere l'altra últimament. La principal raó sol ser per les seves qüestionables tàctiques a l'hora de retenir espectadors i els seus esquers que de vegades són enganyosos, arribant a mantenir a l'espectador enganxat al programa prometent unes informacions que finalment mai es donen.

Això està començant a pesar molt al format, i aquest darrer cap de setmana s'han sumat l'última crítica. Els espectadors del programa s'han molestat molt després de les últimes indagacions en què s'ha centrat 'Socialité'.

El programa de Telecinco estava parlant de Cristina Ortiz, més coneguda com ‘La Veneno’. Cristina va ser una dona transsexual que va saltar a la fama en els anys noranta i que ha tornat a l'actualitat mediàtica després de la sèrie dels Javis - Javier Calvo i Javier Ambrossi-, que retrata la seva vida. 'Socialité' no ha volgut ser menys i ha iniciat una investigació per aclarir la mort de Cristina 'la Veneno', que va morir fa només 4 anys del que se sospita que va ser un assassinat.

Recordem que Cristina 'La Veneno' va ser molt famosa en la seva època i va sortir en nombrosos programes de televisió com el mític ‘Esta noche cruzamos el Mississippi' i ‘La sonrisa del pelícano’, presentats per Pepe Navarro. ‘La Veneno’ va ser una de les primeres dones trans en fer visible la realitat del col·lectiu transgènere, i és reconeguda com una de les icones LGBT més atrevides d'Espanya.

La mort de 'La Veneno', una incògnita encara per resoldre

Ja es compleixen quatre anys de la mort d'aquesta icona de les dones transsexuals, i encara que al principi es va dir que havia estat una mort accidental per un cop en sortir de la banyera, són moltes les teories que hi ha pel que fa a aquesta versió dels fets.

És per això que el programa ha indagat i s'ha posat en contacte amb el criminòleg Óscar Tarruella, que apunta que la mort de Cristina Ortiz va ser clarament un assassinat. A més, hi ha un altre testimoni clau, el d'un amic i perruquer de Cristina que ha destapat que ella li va confessar que «el seu xicot la maltractava perquè no tenia diners per comprar drogues».

Durant el reportatge del programa de María Patiño, un dels reporters ha entrat a la casa on va viure i va morir Cristina. Fins i tot han arribat a entrar al bany on presumiblement va perdre la vida, mostrant uns detalls purament morbosos de l'assumpte que han disgustat molt a l'audiència.

Fent caixa a costa de la seva cadena rival, Antena 3

'Socialité' hauria d 'aquesta manera decidit aprofitar-se de l'estirada que ha guanyat aquest personatge arran de l'exitosa sèrie dels Javis, ' La Veneno', que com detalla el seu títol, retrata la vida d'aquesta treballadora sexual i vedette. Una sèrie que pertany a Atresmedia i s'emet a Antena 3, per la qual cosa Telecinco s'hauria aprofitat de l'èxit i treball de la seva cadena rival per treure partit i crear contingut, cosa que ha estat considerat pels espectadors de «carronyer» i «molt roí».

És per això que les xarxes han volgut mostrar el seu rebuig a aquest estratagema, remarcant que Telecinco no sap crear contingut i que només viu dels altres, fins i tot d'altres cadenes.