Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

Indirecta de Kiko Rivera a la seva mare Isabel Pantoja quan no tocava

Ho ha fet a les seves xarxes socials

Fa unes setmanes, quan Kiko Rivera es va asseure al plató de 'Sábado Deluxe', no podia imaginar que trencaria la relació amb la seva mare, Isabel Pantoja. L'entrevista va discórrer amb absoluta normalitat, fins que el DJ va revelar que està travessant un dur moment de tristesa i de no estimar-se.

La seva progenitora va trucar per donar-li suport, però també el va renyar públicament per no haver-li explicat res i fins i tot per estar trist, fet que no va agradar gens al jove. Però tampoc li va agradar que la 'tonadillera' digués que aniria a veure'l aviat i, encara avui, segueix esperant la seva visita.

Tot això ha donat lloc al fet que la situació entre ells es compliqui, ja que s'han intercanviat retrets, i ella ha filtrat a la premsa assumptes econòmics que no han agradat gens al seu fill. Els que els estimen, com Irene Rosales, la dona de Kiko, intenten calmar els ànims. No obstant això, sembla que no estan aconseguint els seus fruits. Només cal veure que el cantant ha carregat novament contra la seva mare de forma contundent.

Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera vestits de negre en un funeral
La relació entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera és cada vegada més tensa | GTRES

La 'plantofada' de Kiko Rivera a Isabel Pantoja

Des que es produís el distanciament amb la seva progenitora, el cantant ha fet servir les seves xarxes socials per manifestar-se i enviar-li 'missatgets' a ella i als fans. Concretament, l'últim missatge amb indirecta que ha enviat a aquesta pren com a protagonista al seu pare, Paquirri.

El comentari gira entorn de la informació que s'ha revelat aquests dies, la qual indicava que la cantant s'ha negat a donar-li al seu fill objectes personals del seu pare. Així doncs, Pantoja ha actuat amb Kiko de la mateixa manera que va fer amb els altres dos fills del seu marit, Francisco i Cayetano Rivera.

Precisament per aquest motiu, el DJ ha compartit una fotografia al seu compte d'Instagram al costat del seu progenitor, on els dos apareixen a la platja i en la qual el torero el mira somrient a ell, que encara era un nadó.

Aquesta instantània l'ha acompanyat del següent comentari: «Tant de bo estiguessis aquí, pare. Res d'això estaria passant. Tinc por de trobar-me amb la veritat. Però lluitaré fins al final tombant a qui faci falta tombar. Si ells no van saber respectar la teva voluntat, si encara està a la meva mà, et juro per Déu que ho faré. T'enyoro tant a hores d'ara, no saps quant».

Les reaccions al missatge

Sense cap dubte, aquest comentari de Kiko Rivera ha portat 'molta cua'. I és que fins i tot podria fer referència a l'herència de Cantora, que ell vol vendre per pagar els seus deutes. No obstant això, la seva mare s'hi oposa.

Pot ser que Isabel Pantoja realitzi alguna intervenció pública per parlar de l'assumpte, però els que ho han fet ara són molts internautes, els quals, en la seva gran majoria, han donat suport al DJ. Bona mostra d'això són missatges com aquests:

  • «Per tu i pels teus germans, que porten tota la vida esperant que la voluntat del teu pare sigui respectada, que, a dia d'avui, saps bé que no ha sigut així. Tu saps més i ara estàs obrint els ulls. El teu pare sí que ha d'estar ara feliç de saber que es complirà la seva voluntat».
  • «Honraràs la seva memòria aconseguint que es compleixi el que ell volia».
  • «La veritat farà lliures als teus germans i a tu».
  • «Has de fer el que et digui el teu cor».
  • «Lluita per la teva felicitat, costi el que costi. Sempre fidel als teus principis».

Aquestes són les primeres reaccions de la publicació de Kiko Rivera. No obstant això, caldrà esperar per veure les d'Isabel Pantoja, Isa P o la premsa rosa.