Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

El col·laborador de 'Sálvame' que no amaga les ganes de ser pare

Ho ha revelat al programa

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
Un col·laborador de 'Sálvame' vol ser pare | Twitter (@lecturas)

La gran família que formen els col·laboradors de 'Sálvame' podria créixer molt aviat perquè hi ha un dels membres del programa que vol ser pare. Així ho ha reconegut obertament i això podria fer que es fes realitat el seu somni molt aviat. Ens estem referint a Kiko Matamoros, de 64 anys, qui estaria encantat de tenir un nadó amb la seva actual nòvia, Marta López Álamo, que té 23 anys.

Revela el seu somni

Primer pla de Kiko Matamoros rient amb ulleres de sol
Kiko Matamoros somia amb tenir un altre fill | GTRES

Al programa 'Sábado Deluxe' d'aquest cap de setmana, durant l'entrevista que han fet a 'Los Morancos', Jorge i César Cadaval, Matamoros ha afirmat que li agradaria repetir paternitat. Tot s'ha descobert quan el presentador, Jorge Javier Vázquez, li ha preguntat a Jorge si no s'havia plantejat tenir un fill. L'humorista ha reconegut que sí que li hauria agradat, però que no va poder perquè en el moment òptim va optar per dedicar-se a cuidar la seva mare en cos i ànima, perquè el necessitava.

Els col·laboradors del programa han animat l'humorista que intentés ser pare ara, però en això no ha estat d'acord l'esmentat presentador, que ha dit: «Home, cal ser raonables, ja té una edat». Així doncs, ha estat en aquest punt quan ha decidit intervenir Kiko Matamoros, deixant anar: «Per què no? L'edat no té res a veure. Jo és que tinc il·lusió». I a això, ha afegit: «Avui he estat amb el meu net i m'ho he passat genial».

D'aquesta manera, Kiko ha deixat clar que li faria molt feliç tenir un fill amb la seva actual parella, a la qual ha definit com la dona de la seva vida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebrem un dia més junts i feliços. @zieloumadrid

Una publicació compartida per Kiko Matamoros - OFICIAL (@kiko_matamoros) el

 

Un nou fill a la família Matamoros?

Si el col·laborador de 'Sálvame' decidís realment tenir un nadó amb Marta López Álamo, es convertiria en pare per sisena vegada, ja que fins a la data  té cinc fills, fruits de dos matrimonis. El primer matrimoni va ser amb Marián Flores, la germana de Mar Flores, amb qui va tenir quatre fills: Lucía, Diego, Laura i Irene.

Tant la filla major com la menor d'aquests s'han mantingut absolutament allunyades dels focus mediàtics. En canvi, Laura Matamoros ha participat a 'Supervivientes' i ha estat guanyadora de 'GH VIP'. L'únic noi de la família, per la seva banda, també ha concursat a 'Supervivientes' i s'ha convertit en famós de les revistes del cor. Això sense passar per alt que s'especula que podria prendre part en la segona edició de 'La Casa Fuerte'.

Makoke, per la seva banda, ha estat la segona dona de Matamoros, amb qui només ha tingut una filla: Anita. Aquesta actualment és 'influencer' i no té una bona relació amb Kiko, ja que sembla que a la jove no li agrada l'actual parella del seu pare, i estan absolutament distanciats. Això sí, està molt pròxima a la seva germana Laura.

La viabilitat de l'embaràs

Kiko Matamoros ha deixat clar que li encantaria ser pare amb Marta López Álamo. No obstant això, hi ha dos motius que dificulten el que compleixi aquest somni. El primer és que ella encara és molt jove, ja que només té 23 anys, i el segon és que la model ara es troba treballant més que mai i afrontant nombrosos projectes laborals.

I, per tant, un embaràs faria que la seva carrera, que ara s'està enlairant, es frenés en sec. No obstant això, caldrà esperar per veure si, a la fi, el col·laborador té al seu sisè fill o no. Ell n'estaria encantat, per descomptat.