Pilar Rubio durant una intervenció al programa El Hormiguero

Sempre ho amaga: la part del cos que Pilar Rubio es nega a ensenyar

La model revela públicament que té molts complexos, però que n'hi ha un en concret que li treu la son

Pilar Rubio és considerada una de les 'celebrities' més belles i físicament impressionants, almenys dins de les famoses espanyoles, ja que sempre se l'ha considerat el súmmum de la perfecció. La periodista i model es va convertir en una d'aquestes famoses que, per entrar dins dels cànons de bellesa establerts, podria ser d'un altre univers. Tot i això, moltes joves idealitzen Pilar i mai s'han plantejat que aquesta, com la resta de mortals, té complexos.

Està acostumada a conviure amb l'enveja, tant per a bé com per a mal, ja sigui que si els seus ulls blaus, que si la seva posició econòmica privilegiada, que si les seves recuperacions exprés després de quatre parts, etc. Però ella sempre ha estat per sobre de tota crítica i mai s'ha molestat a contestar els seus 'haters'.

Ara, Pilar Rubio ha volgut fer un pas més per apropar-se als seguidors i, fins i tot, a tots aquells que li desitgen el mal, per demostrar que ella és una més en aquest planeta, que és de carn i ossos i, per tant, té els mateixos complexos que qualsevol altra persona.

Pilar revela quin és el complex físic que amaga en les sessions de fotos

Pilar ha confessat en una entrevista per a la revista 'Hola!' que, malgrat la seva seguretat davant les càmeres, té molts complexos. De fet, té un complex concret que intenta amagar sempre en les sessions de fotos. En aquesta entrevista ha assegurat que mostrar el seu cos, fet al que estem acostumats si li seguim la pista a les xarxes socials, no li dona cap pudor. «Ni m'ho he plantejat mai», ha contestat amb honestedat, assimilant que és una cosa que ha fet sempre i que és part de la seva professió.

Com ha explicat la model, cada vegada que se sotmet a una sessió de fotos li sol agradar potenciar les seves espatlles i les seves clavícules, les parts del seu cos que, sembla, són més «femenines». També la seva mirada, una de les seves senyals d'identitat. Però, què hi ha del que sol amagar a l'hora de posar?

«Tinc molts complexos, com tots. Els dits dels meus peus són molt llargs. També els de les mans. Em miro els dits i penso què són molt llargs», ha explicat una Pilar molt sincera i que cada vegada s'obre més en aquestes entrevistes tan personals. Això no treu que els  mostri a les seves xarxes socials. De fet, xafardejant el seu Instagram, es pot observar que és habitual que la col·laboradora d'El Hormiguero' posi amb els seus peus i que, a més, aquests siguin els protagonistes de moltes de les seves instantànies.

La intervenció estètica que la model es planteja realitzar-se

Pilar Rubio és una d'aquelles 'vips' a les quals sempre es vincula amb l'estètica. Això té els seus avantatges, com ser ambaixadora de prestigioses marques de bellesa o encapçalar cotitzades campanyes publicitàries. Però també es tradueix en opinions, sobretot dels seus 'haters', sobre el bo i el no tan bo del seu físic.

Després de quatre fills, als quals ha alimentat amb lactància materna, la presentadora s'ha plantejat seriosament sotmetre's a una intervenció estètica, que, de fet, és la primera fins a la data. Se l'ha vinculat amb operacions no confirmades, que, per descomptat, Pilar desmenteix rotundament.

«Encara que tothom ho pensi i ho hagin pensat sempre, jo no tinc el pit operat. Sempre he tingut el pit que he tingut. Ho sento, però era el meu pit i sí que hi he notat, perquè li he donat el pit a tots, que no ho recupero. No es recupera com abans de ser mare, llavors he pensat que si en algun moment me l'he de reconstruir, ho faré», ha explicat recentment en una entrevista per a la revista 'Chance'.