Jorge Javier Vázquez

La dada que amaga Jorge Javier i pot posar en perill el futur de 'Sálvame'

El format de 'La Fábrica de la Tele' no travessa un dels seus millors moments

Telecinco va liderar l'octubre, i ja van dos anys i dos mesos encapçalant el rànquing. La cadena forta de 'Mediaset España' aconsegueix un 14,8%, fet que suposa un creixement de set dècimes respecte a setembre. Però, comparat amb l'any passat, perd nou dècimes.

Telecinco segueix en plena forma en el 'day time', on Ana Rosa Quintana no té cap rival al matí i continua al capdamunt de les audiències. 'Sálvame' fa el mateix a la tarda, però segueixen sense remuntar en l'última hora del programa. A més, Telecinco no és líder en 'prime time', encara que en el mes d'octubre ha tingut un nou èxit amb 'La isla de las tentaciones', que ha tornat a triomfar de forma excel·lent amb especial atenció entre el públic jove (50% de 'share').

'Sálvame' no arriba a vèncer 'Pasapalabra'

'Pasapalabra', el programa que Antena 3 li va robar a Telecinco, segueix sent el líder en aquesta última hora de la tarda, i això té preocupats als caps de 'Mediaset' que ja mediten un canvi. Des de Telecinco van intentar de tot per vèncer l'espai presentat per Roberto Leal, des d'estrenar un altre concurs amb els mateixos participants i amb el mateix presentador, fins a posar a aquesta hora (les vuit del vespre) els continguts més salvatges de Sálvame. Però no ha funcionat i "Quiero dinero!" sembla que tampoc ho fa.

Aquesta franja és clau, i no només per l'audiència que té el programa, sinó també per tot el que genera l'arrossegament que permet que pugin o baixin els informatius de les 21.00 hores.

La millor marca mensual d'Antena 3 des de febrer de 2019

Antena 3 tanca el mes amb un 12,8%, dues dècimes més que al setembre. És la seva millor marca mensual des de febrer de 2019 i provoca el millor octubre del canal d'Atresmedia en cinc anys. L'avantatge de Telecinco sobre Antena 3 és ara de 2 punts.

La cadena d'Atresmedia repeteix com a líder de l'horari de màxima audiència per tercer mes seguit, i això es deu a diversos factors. D'una banda, 'Pasapalabra' domina contra 'Sálvame Tomate' i impulsa a l'informatiu de Vicente Vallés, que lidera per tercer mes consecutiu amb la seva millor dada en 12 anys. A més, 'El Hormiguero' segueix molt amunt: és el més vist del mes i l'entrevista amb Pedro Cavadas lidera el rànquing de la temporada.

A més, 'Mujer' ha obtingut grans resultats en les seves tres emissions de la setmana i 'La Voz' continua irrompible, ja que aquest programa és la gran inversió que Antena 3 ha tingut aquesta temporada en 'prime time'. Ara la cosa canviarà amb l'arribada de 'Mask Singer' o el retorn de 'TCMS'.

Desastrosa audiència de TVE, marcant el pitjor octubre de la seva història

TVE segueix en caiguda lliure a l'octubre. Amb un 8,9% (8,8% en els registres d'audiència sense segones residències), La 1 fa el pitjor octubre de tota la seva història, baixant dues dècimes respecte al setembre i vuit si es compara amb l'any passat.

És el quart mes de 2020 que està per sota del 9%. Res va bé a La 1, llevat de 'MASTERCHEF Celebrity'. El matí està enfonsat, la tarda no puja i el 'prime time' està en mínims ('HIT', 'Inés del alma mía' o 'La primera pregunta').

La Sexta, a l'alça, amplia el seu avantatge amb Cuatro

La Sexta puja dues dècimes respecte al setembre i tanca l'octubre amb un 6,9% de 'share'. Amplia el seu avantatge sobre Cuatro, que finalitza el mes amb un 5,2%, dues dècimes menys. La Sexta pren el control de l'horari de màxima audiència que Cuatro li va prendre el mes anterior.