Sonia Monroy amb una samarreta de la sel·lecció espanyola

L'última feina de Sonia Monroy abans d'entrar a 'La casa fuerte'

L'actriu i cantant se'n va anar a les Amèriques per intentar aconseguir el reconeixement que no té a Espanya

Sonia Monroy forma part de la història televisiva del nostre país. Les seves aparicions televisives en els anys noranta la van portar a l'èxit, formant part del cos de ball dels programes de Pepe Navarro i després debutant com a col·laboradora durant molts anys a 'Crónicas Marcianas'. La col·laboradora també va intentar triomfar amb 'Sex bomb', el seu grup musical, i més tard va començar amb la interpretació, fins ara. 

L'Angelina Jolie espanyola

Monroy va aconseguir tant èxit en els programes de la faràndula que després li va resultar molt difícil accedir a papers com a actriu en produccions importants, limitant-se així a realitzar papers en curtmetratges o films de limitat pressupost i amb poca projecció mediàtica. Monroy va intentar subsistir amb això i apareixent de tant en tant als mitjans venent alguna exclusiva per tal de guanyar diners.

Tot va seguir així fins que Sonia va decidir deixar enrere Espanya per provar sort a Hollywood. Allà va començar totalment de zero i, encara que sempre que torna a Espanya explica que està tenint molt èxit, la veritat és que pocs o cap dels seus projectes americans han arribat a tenir un gran impacte en la societat.

Ella mateixa va ser la que va dir que a Hollywood la tenien considerada com una Angelina Jolie espanyola, però això no és cert si mirem els últims treballs que ha realitzat abans de tornar a Espanya per participar en la segona edició de 'La casa fuerte'.

Sabent que la catalana havia de participar pròximament al nou 'reality' de Telecinco, s'ha viralitzat un vídeo on apareix en un dels programes més coneguts de la televisió nord-americana. La cantant ha participat recentment en un dels programes presentats per Ellen DeGeneres i encara que vulguem creure que ho ha fet com entrevistada per anunciar una de les seves noves pel·lícules, no té res a veure amb això.

El minut de glòria de Sonia Monroy

La futura participant de 'La casa fuerte', va aparèixer a 'Juego de juegos', el programa que presenta la popular presentadora Ellen DeGeneres i en què diversos concursants intenten ser els millors per emportar-se el pot del programa. Sonia ens sorprèn amb un anglès de deu però amb certs problemes per resoldre els reptes que li proposa el concurs, acabant sent propulsada contra una paret perquè no va complir les expectatives que s'esperaven d'ella.

No sabem si aquest fracàs ha estat la gota que ha fet tombar el got i ha obligat la catalana a participar en el nou 'reality' de Telecinco. Cal recordar que l'última vegada que va participar en una entrevista a 'Sábado Deluxe', va acabar abandonant el plató entre crits i insults.