Alessandro Lequio posant en primer pla

Alessandro Lequio es desfà: el 'secret' que ha revelat amb el seu fill Àlex

Alessandro Lequio recorda al seu fill, Álex, i ho comparteix amb els seus seguidors a través d'una fotografia

Ja fa gairebé mig any que Álex Lequio va perdre la lluita contra el càncer. Els seus pares no l'obliden i el recorden amb especial afecte. Podem veure com als seus comptes de les xarxes socials publiquen fotografies i textos nostàlgics.  Els seus seguidors es bolquen en enviar als pares missatges d'ànim.

 

El col·laborador de televisió, Alessandro Lequio, ha publicat una imatge on surt Álex lluint un vestit de bany mentre posa per a la càmera. La nostàlgica fotografia escollida amb molt d'afecte per part del seu pare s'acompanya de les etiquetes #alessforever i #lequiocity. Es tracta d'una fotografia feta durant l'estiu de 2013, segons indica Lequio. En aquell moment, eren temps feliços per a la família perquè el càncer encara no havia arribat a les seves vides.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estiu 2013 #alessforever #lequiocity

Una publicació compartida de Alessandro Lequio Sr (@alessandrolequiosr) el

 

Alessandro, igual que va fer Anna en el seu moment, ha publicat moltes fotografies des del dia de la mort del seu fill. Pocs dies abans d'aquesta fotografia, el 24 d'octubre, el tertulià mostrava als seus seguidors una fotografia dels germans. Álex posava amb la seva germana petita, Ginevra Ena, fruit de l'enllaç d'Alessandro Lequio i María Palacios. El col·laborador data la imatge en el 2018.

 

Álex abraçava a la seva germana afectuosament, mentre la «petita criminal», com l'anomena el seu pare, tenia cara de 'dolenta' tractant de desfer-se del seu germà gran. Molts famosos han comentat la publicació mostrant el seu més sincer suport. També hi ha qui apel·la a Álex com un àngel de la guarda, un sentiment que sense dubte també comparteix la seva mare, Ana Obregón. «Que preciosos els dos. Aless cuidant de la seva germana des de dalt!!», escrivia Cristina Cifuentes en la publicació de Lequio en què apareixen Álex i Ginevra Ena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2018.12.09 Aless i la petita criminal ...

Una publicació compartida de Alessandro Lequio Sr (@alessandrolequiosr) el

 

«Encara que ara m'hagi convertit en un pou buit de vida sense tu i ple de tristesa, sé que la teva ànima s'ha unit eternament a la nostra. I això, a vegades, em permet respirar. Gràcies per haver-nos triat com a pares, el meu guerrer de llum», escrivia l'actriu en una imatge al costat de la seva exparella i el seu únic fill.

 

Ana Obregón es protegeix en la seva intimitat

Per la seva banda, Ana Obregón ha optat per seguir el seu dol en soledat i lluny de les xarxes socials. L'actriu no ha tornat a publicar en el seu perfil d'Instagram des que va anunciar el passat 13 d'octubre que marxava a un retir espiritual.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquests cinc mesos sense tu no sabia qui era, el que era o ni tan sols si era. Simplement ... hi era, com una percepció singular enmig d'un no-res ombrívola, sense principi i final. Aqui porto més d'un mes (vaig venir abans de l'estat d'alarma) Meditant a calma per trobar la pau en aquest viatge cap a meu interior. Connectant amb la meva consciència espiritual o l'ànima, perquè les ànimes són eternes i d'aquesta manera m'acosto més a tu. Seguint el teu exemple, il·luminada per la teva llum. Deia Einstein que "l'autèntic valor de l'ésser humà ve determinat principalment en la mesura que ha aconseguit alliberar-se de el Jo". D'aquest Ego que contamina tot. Fins als polítics, que jugant a ser metges i mesurant constantment el seu Ego i el seu poder, aconseguiran tenir en el seu currículum un munt de vides d'espanyols. Des del meu cor meu més sentit condol a les famílies dels 50.000 (33.000?) Morts a Espanya per aquesta pandèmia (sindemia). Heu de perdonar-me, sento moltíssim compartir amb vosaltres el meu dolor perquè sempre al llarg de 40 anys en els meus treballs meva intenció era contagiar felicitat, fer-vos riure, somiar, que oblidéssiu els problemes. Necessito m'entengueu he perdut tot, el meu únic fill. I no tinc ganes de riure, ni de ballar, ni de posar-me modelets i per ara no puc treballar. Es que la vostra mà anònima m'acompanya i em subjecta fort perquè no caigui més profund. Us estic infinitament agraïda. També sé que les meves germanes no m'han deixat anar la mà ni un segon. Però sobretot sé que tu, Aless, em manes aquest immens amor des de l'eternitat i que si algun dia torno a viure serà per tu. #alessforever # 5meses

Una publicació compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

 

«Fa més d'un mes que estic aquí (vaig venir abans de l'estat d'alarma). Meditant amb calma per trobar la pau en aquest viatge cap al meu interior. Connectant amb la meva consciència espiritual o l'ànima, perquè les ànimes són eternes i d'aquesta manera m'acosto més a tu. Seguint el teu exemple, il·luminada per la teva llum», escrivia Ana a una publicació.

Les paraules de Lequio cap al seu altre fill

Mentre uns donen suport a Alessandro Lequio per la mort del seu fill fruit de l'enllaç amb Ana Obregón, altres li retreuen un comentari que pot ser innocent, però hi ha qui ho ha interpretat com insultant. «Amor meu, posa't en forma. Mens sana in corpore sano», escrivia Lequio al seu fill Clemente, fruit de la relació amb Antonia Dell'Atte. El comentari no ha agradat a ningú.

 

Antonia per la seva banda, responia al pare del seu fill que el jove té «un cos 10. El teu que s'uneix amb la teva sensibilitat. Ets gran i responsable en tots els sentits. Gent que té el cap molt ben moblat m'ha trucat per donar-me a mi l'enhorabona pel que dius... Enhorabona t'ho dic jo... Vola alt, t'estimo».

 

Per l'altre costat, Clemente també responia al seu pare, sense anomenar-lo, amb un vídeo en el qual demostra que se sent molest amb ell.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Clemente Lequio (@ clem2leq) el

 

«Sí, estic una mica gras, però a mi no m'importa. Volia dedicar un minut de silenci a aquesta gent que em diu que estic gras. Gent que pensa que després del que estem vivint en el món, és més important el cos i estar en forma en comptes de poder treballar i poder portar el pa a casa per a la seva família», deia Clemente.

 

Cert és que Clemente encara se sent molest amb Lequio per no comunicar-li quan se celebraria el funeral del seu germanastre i per no llegir la carta que el fill d'Antonia havia escrit per a Álex.