La seu principal de Mediaset a Madrid, en una imatge d'arxiu

El català que Telecinco recupera per a 'La casa fuerte' i pot donar grans moments

Formen un elenc d'allò més pintoresc

El pròxim dijous 5 de novembre arrenca a Telecinco, a les 22.00 hores, la segona edició de 'La Casa Fuerte', un 'reality' que ocuparà el buit deixat per 'La isla de las tentaciones'.

Jorge Javier Vázquez serà novament el presentador, però canvia de companyes. Així, en lloc de Sonsoles Onega i Núria Marín, comptarà amb Sandra Barneda i Lara Álvarez.

Aquestes dues presentadores no seran les úniques novetats d'aquesta segona edició que, abans de començar, ja està causant estupor. En concret, ho està generant pel pintoresc 'elenc' de concursants que fins al moment es coneix. Exactament s'han desvelat 12 noms, i encara queden alguns més que s'aniran descobrint abans de dijous. Vols conèixer-los? Te'ls presentem a continuació.

Fills de famosos

Aquesta segona edició de 'La Casa Fuerte' comptarà amb les filles de dos dels famosos més coneguts del nostre país. D'una banda, Isa Pantoja, filla de la 'tonadillera', Isabel Pantoja, participarà amb el seu nòvio, Asraf Beno, jove amb qui es troba preparant tot per passar per l'altar pròximament. A ella ,entrar al 'reality' li permetrà allunyar-se del dur conflicte familiar que ara viu. I és que la seva mare i el seu germà, Kiko Rivera, estan en plena 'guerra'.

D'altra banda, Mari Cielo Pajares, la filla de l'actor Andrés Pajares, també assumeix el repte de prendre partit en aquest 'reality' i ho fa en solitari. Ho fa en un moment en què el seu nom ha sonat com una de les 'celebrities' que venen fotos íntimes per Internet.

Antics concursants de 'Supervivientes'

A més de fills de famosos, el programa comptarà amb la participació de diverses persones que ja van estar en un altre dels 'realities' estrella de Telecinco. Ens estem referint, en concret, a 'Supervivientes'.

Exactament, els qui van tenir l'experiència d'esdevenir nàufrags i ara afronten l'aventura de tancar-se a l'esmentada casa són:

  • La dissenyadora granadina Mahi Masegosa, que va ser una de les grans protagonistes de 'Supervivientes 2019'. Va cridar l'atenció, no només per les seves perruques, sinó també pel seu sentit de l'humor. I tots dos tornaran en aquest programa, en què participarà amb el seu nòvio, Rafa Moya.
  • El torero Antonio Pavón, que va participar en l'última edició de l'esmentat 'reality' i ara ha decidit convertir-se en concursant en solitari de 'La Casa Fuerte'.
  • L'ex 'Sex Bom' Sonia Monroy, que va concursar a 'Supervivientes 2011'. Ho va fer envoltada de polèmica, com sempre, i possiblement torni a donar guerra en el nou 'reality'. Això sí, no participa sola, sinó amb el seu marit, Juan Diego.

Ex de 'MYHYV'

Si diem que 'La Casa Fuerte' està generant estupor per la diversitat dels concursants, és per alguna cosa. Així, la productora també ha optat per convertir en participants a joves que van passar per 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. En concret, ens estem referint als següents:

  • Albert Álvarez, també exconcursant de 'Supervivientes', que va ser tronista en l'esmentat espai de Cuatro. Participarà en solitari i tornarà a demostrar la seva paciència i la seva capacitat d'esforç.
  • Tom Brusse, que va ser el pretendent de Melyssa al programa i va aconseguir sortir amb ella de la mà. No obstant això, després del pas de tots dos per 'La isla de las tentaciones', han trencat. Per això, concursarà amb la seva actual nova nòvia, Sandra.
  • Cristini Couto, Miss Transsexual 2007, que va saltar a la fama per ser pretendenta de dos tronistes: José Luis i Fede Reche. En aquest cas, participarà en solitari i ha estat l'última concursant a ser confirmada.

Possibles incorporacions

De moment, aquests són els 12 concursants que s'han confirmat oficialment per a 'La Casa Fuerte'. No obstant això, Telecinco ha de descobrir encara alguna cara més.

Els rumors indiquen que, entre aquests, es trobaran Diego Matamoros, Yurena, José Antonio Avilés o Violeta i Fabio. No obstant això, caldrà esperar per sortir de dubtes.