Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera perd 150.000 euros i continua sense trobar feina

Kiko rep un cop molt dur en plena recuperació

Kiko Rivera s'ha aixecat aquest dijous, 10 de novembre amb un cop molt dur d'una de les enemigues més grans de la família Pantoja.

Kiko Rivera estava tranquil després de superar amb èxit l'ictus que el va mantenir tres dies ingressat a l'hospital Virgen del Rocío de Sevilla. Necessitava la tranquil·litat de casa seva per tornar a fer vida normal, però aquest revés no se l'esperava gens ni mica.

Segons han revelat les Mellis fa unes hores, el cantant haurà de fer front a un pagament força elevat després que les germanes esmentades l'hagin guanyat en seu judicial.

Kiko Rivera rep un cop molt dur després de sortir de l'hospital

Estem parlant de Raquel i Bibiana Rodríguez, les famoses Mellis, que són les grans enemigues del clan Pantoja des de fa anys. En els últims anys, ja han guanyat una demanda a Kiko Rivera i una altra més a la seva mare, Isabel Pantoja.

Kiko Rivera sortint de l'hospital
Kiko Rivera no es refà. | GTRES
 

La veritat és que els dos Pantoja hauran de pagar els costos dels judicis i, fins i tot, els advocats i els procuradors de l'altra part. Cal assenyalar que les demandes que han guanyat havien estat interposades per Isabel i el seu fill contra les Mellis per unes paraules que van pronunciar a la televisió.

Per a Kiko, una havia atemptat contra el seu honor i no podia passar per alt unes declaracions tan greus per al DJ.

Les Mellis guanyen als tribunals el fill d'Isabel Pantoja

Pepe del Real va donar la notícia fa uns dies. «Kiko les havia demandat perquè Bibiana havia dit que se li havia insinuat en un programa estant ja amb Irene», sostenia.

«Kiko demanava 150.000 euros, va guanyar el judici en primera instància, però el va perdre a la segona i va tornar a recórrer», afegia. Això sí, a la tercera vista, com que no va poder assistir-hi, el fill d'Isabel Pantoja va perdre de manera definitiva el judici.

Foto de Las Mellis, Raquel i Bibi
Les Mellis, pletòriques després de guanyar la demanda que els va posar Kiko Rivera. | GTRES
 

El cas és que li ha sortit realment malament la jugada a Kiko Rivera i així ho explicaven les dues cantants a una coneguda revista. «Hem guanyat Kiko al Tribunal Suprem, com ja vam guanyar la seva mare amb anterioritat. A nosaltres no ens han de pagar res».

Els diners que haurà de pagar Kiko a les Mellis

«Això que han dit sobre aquest tema és fals, però sí que han de pagar els costos, el nostre advocat i el procurador. A ella creiem que li suposa un pagament d'uns 90.000 euros i al fill no ho sabem», deixen caure, tot i que es parla de 150.000 euros. La situació es complica per al DJ, que actualment està sense feina i se li acumulen les despeses.

D'altra banda, sobre si pensen a demandar-los per danys i perjudicis, les Mellis ho tenen clar. «Ens ha passat pel cap, però és massa embolic ficar-te en temes de demandes. Tot es fa massa llarg, és un maldecap», han sostingut.

El que sí que volen exposar és que no els importa gens ni mica la mala situació econòmica que viu Isabel. «Ens és igual, però això no vol dir que li desitgem cap mal, i menys a Isabel, a qui ens va unir una gran amistat. I a ell li volem transmetre que tingui molt de compte amb la seva salut», han dit.

Per concloure, totes dues tenen clar per què no es parlen mare i fill des de fa temps. «Allà prevalen els conflictes de diners. Isabel s'hauria de preocupar pels seus nets i anar a veure'ls. El problema és que tots dos són molt rancuniosos», han assegurat les Mellis.