Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida

Kiko Rivera està en perill: Irene Rosales admet entre llàgrimes que no pot més

Irene Rosales ha tocat fons després de la malaltia del marit

No són bons moments per al matrimoni format per Kiko Rivera i Irene Rosales, i sembla que la cosa va cap a pitjor.

Fa una setmana, tots ens vam espantar molt en conèixer la notícia de l'ingrés de Kiko Rivera a l'hospital a causa d'un ictus. La seva dona, Irene Rosales, va estar al seu costat des del primer moment, i ha esdevingut la portaveu de la família.

Després de l'ensurt inicial, Kiko ja es troba recuperant-se a casa amb la seva dona. Allà ha de fer uns exercicis de rehabilitació que son vitals per a la seva millora física i mental, però sembla que no està fent cas i està en perill.

Primer pla de Kiko Rivera sormient
Kiko Rivera segueix recuperant-se a casa després de patir un ictus | GTRES

Des de l'ictus que va patir Kiko, Irene Rosales ha esdevingut la cara visible de la família. Tot el dia perseguida per la premsa, Irene no està passant pel millor moment, però ha agafat forces per parlar amb el periodista Antonio Rossi, que ha explicat la preocupant última hora de Kiko.

«No està complint, tret que estigui caminant per la terrassa de casa seva, que sapiguem té poca activitat», explicava a El Programa de Ana Rosa.

«Segueix reclòs a casa, sense fer vida normal i encara no ha sortit des que li van donar l'alta a l'hospital, però ens reconeix que ja és moment que comenci a sortir», afegia sobre el desgast que està patint la nora d'Isabel Pantoja.

Per descomptat, Kiko està seriosament en perill si no segueix les indicacions mèdiques, i Irene Rosales ha reconegut que «no pot més».

Irene Rosales toca fons i explota a les xarxes socials

La dona de Kiko n'està farta de l'assetjament de la premsa i ha esclatat. De fet, fa només unes hores ha pujat a les xarxes socials un vídeo en què apareix desconsolada, amb unes ulleres de sol negres, i plorant a llàgrima viva.

Al vídeo, Irene explica que no en pot més i que està farta de l'angoixa que pateix per part de la premsa. De fet, els reporters la perseguien fins al mateix cementiri, on va anar a visitar els seus pares, tots dos morts.

Irene Rosales
Irene Rosales ha arribat al límit per culpa de l'assetjament de la premsa | GTRES

Després de sortir del cementiri, Irene no va poder contenir les llàgrimes, i una vegada al cotxe va explicar que «he hagut d'aturar el cotxe un momentet perquè m'he posat molt nerviosa. Estan cada dia a la porta de casa meva. Sempre que puc els atenc d'una manera respectuosa, però avui… no puc més», deia desconsolada.

Alguna cosa sobre el que el mateix Kiko també es pronunciava en rebre l'alta, demanant 'si us plau' que els reporters li donessin una mica de treva per poder sortir al carrer.

Sens dubte, el matrimoni passa un moment molt difícil, i entre l'ictus de Kiko i la persecució a la seva dona, cap dels dos està passant una bona etapa.