Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera, preocupat després de descobrir que haurà de tornar a l'hospital

Kiko Rivera es preocupa per ella encara que estiguin enfadats

Kiko Rivera, enmig del seu repòs, es torna a preocupar perquè una persona del clan dels Pantoja ha acabat a l'hospital. La família no aixeca cap des de fa molt de temps. A més, l'ictus que va patir Kiko Rivera fa tot just un mes va angoixar els més propers.

Amb el vessament cerebral de Kiko, les relacions familiars van fer un gir. Isa Pantoja estava enfadada amb el seu germà, no obstant això, quan es va assabentar se'n va anar a l'hospital de Sevilla on estava ingressat per intentar veure'l. Tanmateix, el cantant estava a l'UCI i no podia rebre més visites que la de la seva dona, Irene Rosales, que no se'n va separar ni un moment.

Tot i que els dies següents Kiko Rivera ja podia rebre visites, la germana no va tornar a passar per allà. A més, dies després, se'n va distanciar i la van veure a l'aeroport de Madrid amb Asraf Beno i el seu fill Alberto. El seu destí va ser Tailàndia i, encara que ja n'ha tornat, no sabem si han parlat o s'han vist.

Kiko Rivera, per la seva banda, no surt de casa perquè els metges li van recomanar repòs. Es va veure obligat a cancel·lar tots els seus concerts fins al desembre i tampoc sap si podrà cantar en els que tenia previstos per a nit de Nadal i Cap d'Any.

Irene Rosales i Kiko Rivera
Kiko Rivera té el suport de la seva dona. | CatalunyaDiari

Kiko Rivera ara està preocupat per ella

Malgrat estar enfadats, la relació de germans continua existint. Quan Kiko va patir el vessament, ella va ser de les primeres a ser-hi. Tanmateix, ara és Isa Pantoja qui ha hagut d'anar a urgències després de tornar del viatge per terres asiàtiques. Aquest dissabte 5 de novembre, la petita dels Pantoja ha estat a un hospital de Jerez. L'exclusiva la va donar Fiesta, el programa d'Emma García, amb el titular emès per Saúl Ortiz: «Chabelita ha entrat d'urgència en un hospital de Jerez».

En tornar de publicitat, el periodista va afegir informació per a tots els espectadors que estaven atents per conèixer l'última hora de la filla d'Isabel Pantoja. «De moment es desconeix el motiu que l'ha portada fins allà. I, segons coneixem, estaria sola».

Tot i això, l'ensurt no va durar gaire. Alexia Rivas també era al plató i va revelar que no era gens greu. «Venien d'un viatge molt llarg i l'aire condicionat estava molt alt, així que es va refredar i va anar a urgències, però ja és a casa», va explicar la col·laboradora.

El viatge de la germana de Kiko Rivera

Entre tanta polèmica, aquest viatge llarg li hauria vingut bé per aclarir les seves idees. No només van passar per Tailàndia, sinó que també van anar als Emirats Àrabs i van fer parada a Abu Dhabi. Bangkok, Abu Dabi i illes Phi Phi van ser algunes de les localitzacions en què el petit Alberto, Isa Pi i el seu xicot Asraf Beno van estar de vacances. 

Es desconeix si els germans han parlat després del que li ha passat a Kiko, però alguna cosa sí que va deixar clara el cantant. Al cap de pocs dies de rebre l'alta i ser a casa, a través de les seves històries d'Instagram va demanar a tots els periodistes que se n'anessin. Kiko volia tranquil·litat i aclaria que si hi eren per si anava la seva mare o la seva germana a visitar-lo, això no passaria. Va preferir demanar que marxessin dels voltants de casa seva, ja que no podia sortir ni a fer una passejada si volia.