Primer pla de Jorge Javier amb la boca lleugerament oberta

Qui és l'etern nuvi del català Jorge Javier Vázquez, Paco

El presentador va obrir el seu cor en ple directe durant el Deluxe, recordant un dels seus grans amors

Jorge Javier Vázquez no s'ha ofert mai a explicar les seves intimitats al capdavant de la televisió. El presentador és conegut per ser molt sentimental i comptar sempre les seves anades i vingudes sense filtres. Això és el que ha passat precisament al darrer Deluxe .

El comunicador esmentava la decisió de Mariló Montero a l'hora de fer un any sabàtic després de sortir de TVE. La periodista se'n va anar a Nova York a viure, cosa que volia fer durant tota la vida. Jorge Javier comentava que ell era incapaç de fer una cosa així.

«Jo crec que quan un agafa un any sabàtic, almenys en el meu cas, jo que no vaig viure gaire la joventut, espera que sigui diversió contínua, enamorar-se, conèixer gent meravellosa... Aleshores, li poso a l'any sabàtic tantes expectatives que em fa por que, quan ho faci, em sembli tot massa prosaic».

«M'encantaria enamorar-me», deixava caure. L'ex de Carlos Herrera, que era la convidada aquella nit, li contestava amb una resposta sàvia. Deia que això no es pot programar, que un «s'enamora sense adonar-se'n».

«És que ara no tinc temps i per enamorar-se s'ha de fer amb temps», li replicava el català. La periodista, intrigada, li va preguntar si mai havia estat enamorat. «Una, bé, una i mitja, deixem-ho en dues», va contestar el de Telecinco.

«Em vaig enamorar amb 27 anys. Jo era molt nen i una mica cabra boja... I després amb 37 em vaig enamorar d'una manera com mai m'he tornat a enamorar a la meva vida», relatava.

Ho deia així mentre es gratava l'estómac. I és que l'amor ha fet que la vida del presentador canviés completament. En poques ocasions a la vida es pot presentar un amor que et faci remoure't per dins.

«És molt més important que un amic, aquest terme es queda petit»

«Jo vaig anar a comprar a una botiga de roba i hi era ell. Va ser immediat. Jo vaig viure aquest amor com una cosa física».

Foto de Jorge Javier Vázquez amb el seu ex Paco.
Jorge Javier Vázquez i el seu exnòvio Paco passejant per la platja | GTRES

Explicava així com va ser el moment en què es va adonar que aquest home. Quan menys t'ho esperes pot aparèixer una de les persones més importants a la teva vida sense buscar-ho. «No he tornat a sentir mai una cosa així en la meva vida», confessava.

«Vam estar junts deu anys i ens vam separar moltes vegades. Junts potser vam estar un quart d'hora...» detallava i feia broma sobre la seva relació.

«Ara estem com tu amb el Carlos. Per mi no és ni el meu amic, és família. És molt més important que un amic, aquest terme es queda petit», prosseguia.

I és que quan algú coneix amb el que connecta a tots els nivells és difícil tornar-lo a trobar en una altra persona. L'amor sincer i veritable, per fortuna o per desgràcia, beneeix només unes quantes ocasions al llarg de la vida. I la majoria de vegades el desamor dura més que els bons moments.

Foto de Jorge Javier Vázquez de perfil.
El seu ex ha esdevingut una persona molt important fins i tot després d'haver deixat la relació | Telecinco

El que va ser presentador de Aquí hay tomate ha revelat, a més, que entre ells hi ha una relació totalment sincera i d'amistat. Va ser el 2018 quan van decidir posar punt final a la seva vida en parella. Afortunadament, tots dos van acabar en bons termes.

Tant que ha estat un dels seus suports en els moments més durs de la vida. Com quan la seva companya i amiga Mila Ximénez va morir. O com quan va patir un ictus.