Kiko Rivera, sol: No li agradarà el que acaben de fer la seva germana i la seva cosina

El clan Pantoja està més dividit que mai i sembla que estan lluny d'acostar posicions

Després que la tempesta arrasés amb la relació entre Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera, sembla que el clan Pantoja segueix en hores baixes perquè ara els que estan enfrontats són els més joves de la família. Es veu que Kiko no perdona que la seva cosina, Anabel Pantoja, no hagi jugat partit per ell i s'hagi mantingut neutra per no enemistar-se amb la seva tia. Això s'ha extremat, i ara l'empresari no vol saber res de la seva cosina, fins i tot l'ha deixat de seguir en xarxes socials, al·legant que no li interessa res del qual publica.

Unes declaracions que no han agradat gens a la col·laboradora de 'Sálvame', qui veu que per la seva falta de posicionament s'està allunyant cada vegada més del seu cosí. Això, sumat al fet que el seu xicot Omar Sánchez es troba en 'Supervivientes', ha fet que la jove hagi caigut en un estat ànim molt baix i que s'ha fet visible avui al plató de 'Supervivents: Tierra de nadie'. Carlos Sobera li ha dit a Anabel que la veia molt baixa d'energies i s'ha interessat pel seu estat anímic.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Anabel ha assegurat que no volia parlar d'ella perquè no era el lloc, però ha acceptat que els seus baixos ànims venien motivats pel fet d'estar lluny del seu noi i també per la guerra pública que s'ha despertat amb el seu cosí. Això ha guanyat molt més calatge amb la coincidència que s'ha ocasionat al plató de 'Supervivientes', ja que entre les col·laboradores també es trobava la cosina d'Anabel, Isa Pantoja, i qui també ha tingut un moment de protagonisme.

Sobera ha volgut saber com estava la relació entre les dues cosines i aquestes van respondre que tot es pot solucionar. Per a això, el presentador els ha demanat que s'abracessin i elles han assegurat que ja ho havien fet fora de càmera, però, tanmateix, no han tingut problema a repetir aquesta abraçada i que s'ha allargat durant una bona estona.

Aquest acostament es pot entendre de moltes maneres, però abans que arribessin aquestes lectures, Rafa Mora ja s'ha posat pel mig per exigir a Isa Pantoja que es posicionés entre el seu germà o la seva cosina, una cosa que la jove ha evitat fer en públic sabent que si ho feia, podria també sortir molt perjudicada. Sembla que en aquest clan familiar els posicionaments es paguen cars, i els errors tarden molt a perdonar-se. En els Pantoja val més tenir un paper secundari que ofegar-te en un paper protagonista.

Kiko Rivera cada vegada té menys suports

Tot i que l'audiència va donar el suport a Kiko Rivera davant les proves que va presentar en contra de la seva mare, sembla que el seu totalitarisme familiar fa que cada vegada tingui menys familiars a prop. L''amb tu o contra mi' fa que les persones s'estiguin allunyant d'ell i que només quedin al seu costat persones que lluiten per fer-li la pilota i estar al seu costat, encara que sigui per fer televisió. Aquest és el cas de Rafa Mora, a qui li encantaria ser Pantoja o Rivera per estar ficat dins de Cantora.

Almenys això és el que dona a entendre cada vegada que surt a la televisió i comença a defensar a capa i espasa a Kiko Rivera amb temes que no necessiten suport i que cauen per si sols. Kiko Rivera va a totes i només vol al seu entorn a persones que opinin com ell, cosa que deixa clar el seu totalitarisme i que ens fa pensar que no suporta a la gent que el qüestiona i que li demana anar una mica més enllà. I és que l'empresari no entén que Anabel vulgui estar bé amb tota la família i per això, li demana de males formes que es posicioni com més aviat millor.


Comentaris

envia el comentari