Imatge de Kiko Rivera plorant a un plató

Kiko Rivera reconeix que pateix una greu malaltia i demana ajuda per no perdre-ho tot

Kiko Rivera ha emès un breu comunicat anunciant que pateix forts dolors

Kiko Rivera ha tocat fons després de carregar durament contra la seva germana, Isa Pantoja, a la revista 'Lecturas ' la seva publicació de capçalera. El DJ més polèmic de la premsa del cor ha perdut tots els seus suports i la situació és més greu del que sembla. A més, la discogràfica que va apostar per ell li ha donat l'esquena i els platós de televisió ja no volen comptar amb el seu testimoni.

Kiko Rivera només compta amb la calor dels seus amics íntims, com per exemple de Luis Rollán, col·laborador del programa 'Viva la Vida'. El cantant està completament desesperat i aquesta crisi ha afectat una malaltia que porta arrossegant molt de temps: la gota. Davant d'això, ha utilitzat el seu compte d'Instagram per demanar ajuda perquè no sap què fer per frenar el dolor que sent.

Muntatge de Kiko Rivera amb Chabelita
Kiko Rivera ha ofès la seva germana Isa Pantoja | CatalunyaDiari

Kiko ha marxat a Marbella per gaudir d'uns dies de descans al costat d'Irene Rosales, però no ha aconseguit el seu objectiu. La seva malaltia no li dona respir i cada vegada està més preocupat, ja que no sap com frenar-ne les conseqüències. Luis Rollán, amic del matrimoni, està amb ells per intentar que la situació no acabi en tragèdia, ja que el fill d'Isabel Pantoja està perdut.

Kiko ha estat força clar a les seves xarxes socials i ha narrat l'infern que està travessant: «Estic fins als nassos del mal de gota. Porto un punyeter mes sense poder doblegar el genoll, ja no sé què fer i estic començant a desesperar-me». Així, la seva dona està realment preocupada perquè sap que el DJ no es podrà deslliurar mai de la malaltia.

Així doncs, el fill d'Isabel travessa un moment personal delicat i aquesta crisi repercuteix en el seu estat de salut. «Si us plau, que algú vingui i em talli la pu*a cama. Quina pu*a merda de 28 anys que tinc», ha escrit al seu compte d'Instagram.

Kiko Rivera ha perdut molts diners pels seus errors

D'altra banda, Kiko presumeix d'haver guanyat vuit milions d'euros durant la seva trajectòria mediàtica i lamenta haver-los perdut. Segons ha explicat, va tenir problemes amb determinades addiccions i va perdre el nord del que estava fent, per això es va arruïnar. Però, a poc a poc ha resolt la seva situació econòmica, encara que en les últimes setmanes ha rebut un cop important.

El marit d'Irene Rosales ha venut una entrevista a 'Lecturas' que ha acabat amb la seva reputació i Telecinco ja no vol comptar amb ell. Són molts els periodistes que pensen que ha traspassat tots els límits, ja que ha posat sobre la taula un debat molt íntim. Ha assegurat que la seva germana Chabelita «va intentar tallar-se les venes» a Cantora, la finca familiar.

Rivera va demanar disculpes després de rebre un toc d'atenció per part de Telecinco, cadena que ha decidit prescindir dels seus serveis. Va recapacitar en assabentar-se que perdria molts diners, però ja era massa tard. Així que, aquests problemes han accentuat les seqüeles de la seva malaltia, un mal que porta arrossegant massa temps i que cada cop és més greu.

Kiko Rivera estarà un temps sense aparèixer a Telecinco

Kiko ha intentat evadir-se dels seus problemes fent un viatge amb la seva família, és a dir, amb Irene Rosales i amb les dues filles del matrimoni. Estan passant uns dies a Marbella, però el DJ no pot gaudir perquè la seva malaltia s'ha accentuat. Alhora, els col·laboradors de Telecinco li han donat l'esquena i no s'han apiadat de la seva situació.

Tot i que Rivera continua sent un personatge força perseguit, la seva reputació no està travessant per un bon moment. Per tant, tot fa pensar que estarà un temps sense treballar al món del cor, ja que molts consideren que el seu comportament és intolerable. Per la seva banda, Irene, que gaudia d'una imatge excel·lent, paga les conseqüències d'aquest despropòsit.