YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un famós cantant es trenca per la pèrdua d'Álex Lequio

L'artista ha recordat l'amistat que tenia amb el fill d'Ana Obregón

Kiko Rivera al plató de 'Viva la vida'. diumenge, març 1, 2020
Kiko Rivera recorda la seva relació amb Álex Lequio | Telecinco

La mort del jove Álex Lequio després de dos anys de lluita contra el càncer no ha deixat indiferent a ningú. Són moltes les persones que van veure créixer l'empresari a través dels televisors, però també són moltes les celebritats que van compartir temps amb ell i es van adonar de la gran persona que era.

Kiko Rivera volia complir aquest cap de setmana un repte benèfic per la campanya #JoEmCorono, on els beneficis anirien a la investigació de la Covid-19. La salut del fill d'Isabel Pantoja li ha jugat una mala passada i no ha pogut estar-se 24 hores sense dormir. Abans de la transmissió, però, va realitzar una entrevista a 'Socialité' i va aprofitar per parlar del seu vell amic Álex

En aquesta petita entrevista, l'artista ha aprofitat per reconèixer diverses coses de la seva vida que fins ara no es coneixien, com l'estret vincle que va mantenir amb Lequio quan els dos eren nens.

Kiko Rivera recorda en directe a Álex Lequio

Arran de la mort del fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, Kiko Rivera ha recordat al que va ser el seu amic de la infància. «El vaig conèixer en l'època en què vivíem a Madrid, a La Moraleja, com ell. La meva mare i la seva parlaven, i nosaltres jugàvem, encara que jo li treia nou anys», començava dient l'artista.

«Després, amb el temps, me'l vaig trobar i m'explicava com anava el seu tractament. Em fa molta pena. Descansi en pau. A més, ara que sóc pare penso en com s'han de sentir els seus pares», ha revelat Kiko Rivera en directe a María Patiño.

El DJ no ha pogut amagar la seva emoció davant la pèrdua d'Álex Lequio, que ens va deixar la setmana passada després d'una llarga i intensa lluita contra el càncer. Són molts els missatges de suport que ha rebut la família del jove. En aquest cas, el fill d'Isabel Pantoja ha volgut recordar la bona persona que era Lequio.

La por oculta de Kiko Rivera

És per aquest motiu que Kiko Rivera ha mostrat el seu costat més íntim, i coincidint amb el seu repte, ha confessat que té por a la solitud. «Em fa molta por la solitud, per això sempre estic envoltat de gent. Em passa des de petit», ha confessat.

Diversos han estat els objectius perquè Kiko se sumés a aquest repte: el primer, ajudar a lluitar contra la pandèmia i un altre, i no menys important, ajudar-se a si mateix a superar una de les seves grans pors: estar sol, tal com li va confessar a María Patiño.


Comentaris

envia el comentari