Kiko Rivera en una foto de archivo

El problema de salut de Kiko Rivera l'obliga a prendre una decisió límit

L'artista ha abandonat després de 16 hores

Tot estaven expectants de veure si Kiko Riverapodia superar el seu repte d'estar 24 hores despert punxant música sense parar en una emissió solidària per ajudar a la lluita contra el coronavirus.

L'artista es va prendre el repte molt seriosament, i és que el fill d'Isabel Pantoja volia demostrar a tots que era capaç de superar-lo. Kiko Rivera va començar aquesta causa benèfica molt animat, i prometent que intentaria aguantar fins al final.

Desgraciadament la seva salut li ha tornat a jugar una mala passada i s'ha vist obligat a abandonar quan ja havien transcorregut 16 hores. Kiko Rivera no ha pogut superar el repte per 8 hores, el que equivaldria a una jornada laboral.

Ara el que preocupa és el seu estat de salut, ja que Rivera ha hagut d'abandonar per culpa de l'àcid úric que li provoca dolorosos atacs de gota. No és la primera vegada que els problemes de salut obliguen a Kiko a aparcar projectes apassionants, la seva participació a 'Supervivientes' es va truncar per culpa d'aquests problemes.

Els problemes de gota trunquen el repte de Kiko Rivera

El fill d'Isabel Pantoja va començar ahir dissabte un repte ple d'il·lusió, des dels estudis de LocaFM a Sevilla, on disposa d'un estudi per a ell sol. El final no ha estat l'esperat. El mateix Kiko ha mostrat a tots els seus seguidors com li ha quedat el peu com a conseqüència dels seus problemes de gota.

El fet d'aguantar de peu tantes hores li han provocat aquests dolors. El repte va ser bastant bé, fins i tot millor del que s'esperava, ja que el DJ va arribar a tenir prop de 30.000 seguidors connectats

La sessió la va fer pràcticament de peu, encara que tenia a la seva disposició un tamboret per quan necessités seure una estona. Només va abandonar l'estudi per anar a al bany. Prop de les 4 del matí, el seu peu va dir prou. 

El peu de Kiko Rivera després de 16 hores punxant música en directe per una causa benèfica, el 24 de maig de 2020
Així va quedar el peu del DJ després de 16 hores punxant música en directe | Instagram @riverakiko

«Aquí podeu veure com tinc el peu després de 16 hores. La meva salut no em permet més. Gràcies a tots per estar amb mi. I sento no haver-ho aconseguit, però la salut és el primer. Us vull », va escriure Kiko Rivera en el seu perfil d'Instagram. No ha pogut ser aquest cop, tot i que l'artista ha reconegut que ho tornarà a intentar en un futur.