Pilar Rubio, més melancòlica que mai en ple confinament

Pilar Rubio ha pujat una foto antiga al costat d'un dels seus fills, Sergio Jr.

Fotografía de Pilar Rubio publicada en su cuenta de Instagram el lunes 5 de mayo de 2020
Pilar Rubio està molt melancòlica aquest confinament i comparteix fotografies de fa temps | Instagram

Molts espanyols que encara es trobaven en fase 0 han mostrat aquests últims dies l'alegria que senten en saber que el pròxim dilluns passen a la fase 1. I Pilar Rubio no ha estat menys que la resta de ciutadans. Tant és així, que la presentadora ha volgut celebrar-ho compartint una fotografia del seu fill gran, Sergio Jr., quan aquest tot just tenia un anyet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fase 1, Oh Yeah!!! #sergiojrhace5años

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

«Fase 1, oh yeah! #SergioJrHaceCincoAños», escrivia la parella de Sergio Ramos en el seu compte d'Instagram. A la foto es pot veure a la Pilar posant al costat del seu fill amb una samarreta decorada amb flamarades de foc, com si de rockers es tractessin. A més de lluir una camisa de l'estil de la seva mare, l'infant posava amb unes ulleres tintades i una actitud d'allò més 'xulesca' que va posar molt tendres a tots els seguidors de l'artista.

«Me'l menjo, quina cara més maca», «que bonic», «que graciós», eren alguns dels comentaris que es podien llegir a la publicació.

Melancòlica durant el confinament penjant fotos antigues

No és la primera vegada que la col·laboradora d''El Hormiguero' comparteix amb els seus seguidors, en ple confinament, fotos dels seus fills quan eren petits. Fa unes setmanes, compartia a les seves xarxes socials una fotografia d'un dels seus fills jugant amb ella i amb els gossos sota el títol: «Març 2015. Que petits eren tots! Sergio JR, Jagger, Lizzy i Chulo».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marzo 2015. ¡Qué pequeños eran todos! Sergio JR, Jagger, Lizzy y Chulo.

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

A l'espera del quart fill

Sens dubte, Pilar Rubio està feliç amb la família que ha anat creant al costat de Sergio Ramos en els últims anys. Tant és així que la parella es troba esperant ja el seu quart fill encara que de moment es desconeix si serà nen o nena i quin serà el seu nom. 

«És un tema delicadíssim que intentem no treure molt perquè no ens posem d'acord. Tenim diverses opcions tant per a noia com per noi. Hi ha vegades que penso que haurà de ser un nom compost perquè si no, no ens posem d'acord», reconeixia la presentadora en una entrevista.


Comentaris

envia el comentari