Adara, disposada a trobar-se amb Gianmarco tot i la sonada ruptura: «Va ser molt lleig»

Molinero ha deixat les portes obertes a una possible reconciliació amb l'italià

Adara asseguda al plató de 'Supervivientes'
Adara podria retrobar-se amb Gianmarco | Mediaset

La seva història d'amor ha estat una de les més seguides en l'últim any, i la seva ruptura també. Adara i Gianmarco finalitzaven la seva relació de molt males maneres i deixant a tots els seus fans desolats. Sembla, però, que la guanyadora de 'GH VIP' podria fer un pas enrere en la seva guerra amb l'italià.

El causant d'aquesta possible reconciliació? Jorge Javier Vázquez.El presentador opinava que la jove hauria guardat un «bon record» del viscut al seu costat. Les declaracions del de Badalona es produïen poc després de l'expulsió d'Elena, mare de la madrilenya.

Reconciliació a la vista?

Entre rialles, el presentador de 'Sálvame' li confessava a la concursant de 'Supervivientes' que la seva filla ja no estava amb l'italià.«En el fons s'ho esperava, ella em coneix», reconeixia Adara en plató després de veure la reacció de la seva mare.

«El que no ens trauràs és la meravellosa història que vivim com a espectadors tots els seguidors del reality. Va ser una història preciosa, de veritat, i el bonic seria que ell es quedés com un bon record», sentenciava Jorge Javier Vázquez.

«Sí, em vaig quedar amb els bons moments però el que va fer va ser molt lleig», responia la concursnat per a més tard afegir que «Hauria preferit que m'hagués dit 'mira Adara, m'he desencantat, la situació m'ha superat, això no és el que jo esperava i prefereixo anar-me'n o agafar una mica de distància 'però no agafar i mentir i anar-se'n per la porta del darrere».

Jorge Javier intenta entendre a l'italià

«Era una situació força complicada, estàvem al principi del confinament, en un país que no era el seu i, com es diu vulgarment, tindria la pixa feta un embolic», intentava excusar el català per acabar convencent l'ex gran germana que tingués un acostament amb ell en conte es tranquil·litzaren les coses.

 «Si ell vol sí, per acabar bé i quedar-nos amb el bo», sentenciava finalment l'exparella d'Hugo Sierra, deixant les portes obertes a una possible reconciliació.


Comentaris

envia el comentari