El fill de Rocío Dúrcal supera el coronavirus: «He estat a l'UCI»

Antonio Morales de les Heras ho ha explicat un cop superada la malaltia

Antonio Morales de les Heras fent-se un selfie
Antonio Morales està superant el coronavirus | Instagram

Milers de persones a tot el món s'han contagiat del coronavirus i entre ells una llarga llista de famosos a casa nostra com la televisiva Carmen Borrego, els actors Tristán Ulloa i Maribel Verdú, el xef Dabiz Muñoz o el periodista Pepe Domingo Castaño. I entre tots aquests també es troba Antonio Morales de les Heras, fill de Junior i Rocío Dúrcal. El jove, que ha estat ingressat a l'Hospital Puerta del Sur de Madrid i que fins i tot ha estat a la UCI durant dies, ha estat l'encarregat de donar a conèixer a través de les xarxes socials el dur tràngol pel qual ha hagut de passar.

No obstant això, afortunadament ja es troba bé i, després de donar negatiu en el seu últim PCR, ha tornat al cantó de la seva família, de la seva esposa (Bàrbara Suanzes) i dels seus fills.

Un agraïment a Instagram

Així, no ha dubtat a aprofitar el seu perfil a Instagram per, dos mesos després del seu ingrés, agrair a tothom que ha estat al seu costat en aquest tràngol. I ho ha fet penjant una fotografia seva a l'hospital que ha acompanyat del següent missatge: «Encara que no estigui recuperat ni al 100%, li dono les gràcies a Déu per poder seguir. A la meva família i als meus amics i a tots els que sé que m'heu recolzat i animat d'alguna o altra manera ...GRÀCIES !!!».

Antonio Morales de les Heras amb mascareta a l'hospital per culpa de l'coronavirus
Antonio Morales ja es troba a casa amb la seva família després d'estar a l'UCI | Instagram

De la mateixa manera, Antonio no ha dubtat a donar a conèixer que el patiment per la Covid-19 li ha servit per aprendre una cosa crucial: «Puc dir, sense cap dubte, que no hi ha res com estar a casa amb la família. És l'únic i veritablement important en aquest món juntament amb aquests amics que passen la barrera de l'amistat i es converteixen en família (...) Per desgràcia, de vegades, se'ns ha de donar un toc d'atenció perquè ens enfoquem i no perdem la perspectiva del que és veritablement important en aquest univers».

Així, el fill de Rocío Dúrcal ve a deixar clar que en tot moment ha comptat amb el suport de les persones que són els pilars de la seva vida com són la seva dona i els seus fills. No obstant això, entre elles també es troben les seves germanes, Carmen i Shaila, que durant la seva convalescència no han deixat de preocupar-se per ell. Ara elles estan més tranquil·les en conèixer que el seu germà s'està recuperant molt bé del que ha passat.


Comentaris

envia el comentari