Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient

Kiko Rivera revela que la relació s'ha acabat i que ella està tancada a casa

Kiko Rivera assumeix resignat que ja no hi ha marxa enrere

Kiko Rivera segueix sense veure a prop una possible reconciliació amb la seva mare en els pròxims temps. Tot el que ha passat entre el germà d'Isa Pantoja i la tonadillera més famosa d'Espanya en relació amb l'herència de Paquirri va afectar molt la seva relació.

Tothom sap que aquells programes anomenats com Cantora: la herencia envenenada van fer molt de mal a Isabel Pantoja. El seu propi fill la va acusar de beneficiar-se il·legalment i a l'esquena de l'herència del malaguanyat torero. Això va provocar una fractura tan gran que, a hores d'ara, encara no han arribat a un acord per reprendre la relació.

Enmig de tot aquest embolic hi ha Isa Pantoja, que ha intentat bregar com bonament ha pogut els conflictes familiars, que no són pocs al clan Pantoja.

Kiko Rivera s'assabenta de l'espionatge i trenca un possible acostament

La veritat és que la col·laboradora de Telecinco ha intentat que mare i fill lliguessin caps enviant missatges conciliadors a través de la televisió. Tanmateix, la realitat és que no és una tasca fàcil. Així doncs, la germana de Kiko Rivera amb prou feines té relació amb el DJ. La comunicació entre tots dos no és gens fluida després d'aquelles incendiàries exclusives que va donar la parella d'Irene Rosales i que van caure tan malament a la peruana.

Muntatge de Kiko Rivera amb Chabelita
Kiko Rivera ha vist que la seva germana Isa Pantoja ha opinat sobre ell. | CatalunyaDiari

El cas és que Isa ha hagut de tornar a donar la cara sobre un tema que afecta la seva mare i el seu germà. Aquell que ha revelat diversos programes del cor sobre un possible espionatge d'Isabel Pantoja sobre el seu fill. Es revelava que Isabel podria estar seguint Kiko Rivera des d'un compte secundari per veure què fa el jove a les xarxes. Des del 'club social' d'El programa del verano, Isa ha llançat una mica més de llum sobre aquest rumor i ha volgut aclarir el que sap sobre aquest delicat assumpte.

Isa Pantoja revela la veritat sobre el compte secundari de la seva mare

En primer lloc, Isa ha destacat el següent. «Ella a mi no m'ha dit mai que li ensenyi una foto del meu germà ni m'ha preguntat què fa. No sé si a altres persones o a amigues seves, en algun moment, els dirà que busquin a Kiko per saber com està».

Això sí, la noia ha deixat ben clar que la seva mare no té un mòbil diàriament. «Que es tanqui a la seva habitació per veure el meu germà jugar als videojocs i s'emocioni, no ho crec. Si fos que Kiko que està amb els seus nets, em quadraria més la història».

Kiko Rivera i Isabel Pantoja
Kiko Rivera i Isabel Pantoja no tenen relació des de fa temps. | Catalunya Diari

Després de les paraules de la tertuliana, Antonio Rossi ha desmentit que Isabel Pantoja no disposi d'un telèfon: «Jo sé que envia àudios a la gent. He estat gairebé testimoni». Per part seva, Isa ha exposat que ella es comunica amb la tonadillera «a través d'altres persones».

La col·laboradora se sent satisfeta després del tractament

En un altre ordre de coses, a la germana de Kiko li ha semblat bé parlar del tractament a què s'ha sotmès. «He anat a una clínica i m'he fet un tractament que es diu push up», explicava. «Consisteix en una maquineta que et van passant per tot el gluti i et donen radiofreqüència. No fa mal, no t'han de punxar ni ficar-te res de l'altre món, se suposa que te'l fa més rodonet».

Això sí, ella admetia que va al gimnàs de manera freqüent. Per la seva banda, Sandra Aladro ha posat el focus en la importància que la jove expressi que s'alimenta de manera saludable i fa exercici. «La màgia no ve sola», ha sentenciat Aladro.