Kiko Rivera amb ulleres

Kiko Rivera revela on viu el fill d'Eva González després del divorci

Kiko Rivera atent a la difícil situació familiar

No hi ha cap dubte que Kiko Rivera no està passant pel seu millor moment personal. Fa unes setmanes, el DJ va viure un episodi dur relacionat amb el seu estat de salut. El darrer 21 d'octubre, el marit d'Irene Rosales va haver de ser ingressat a l'hospital Virgen del Rocío (Sevilla) després d'haver patit un ictus al seu domicili. Immediatament, tothom es va preocupar pel sevillà, ja que tot apuntava que es trobava en estat de gravetat.

Finalment, tot es va quedar en un ensurt i, només dos dies després del seu ingrés, Kiko Rivera va rebre l'alta hospitalària. Ara, a poc a poc, el fill d'Isabel Pantoja s'està recuperant a casa i intenta mantenir-se allunyat de totes les polèmiques que l'amenacen.

Malgrat el complicat moment que està vivint, la veritat és que ni tan sols així el cosí d'Anabel Pantoja no s'allibera dels drames familiars. En aquesta ocasió, Kiko Rivera ha hagut de bregar amb la polèmica que s'està generant a causa del possible divorci del seu germà, Cayetano Rivera, amb Eva González.

Eva González reapareix enmig dels rumors de separació amb el germà de Kiko Rivera

Mentre Kiko Rivera estava a casa recuperant-se del recent contratemps de salut que va tenir, va ser testimoni de com es va fer ressò del nom de la seva família en tots els mitjans a causa d'un altre motiu que no tenia a veure amb ell.

Germans Rivera
Kiko Rivera és un dels suports més grans del seu germà. | EUROPA PRESS

Ens estem referint al drama que hi ha en aquests moments entre Cayetano Rivera, germà del sevillà, i Eva González. Recentment, la revista ¡Hola! publicava l'exclusiva que el torero i la presentadora estaven travessant una complicada crisi en el matrimoni. Segons informava el mitjà, la parella no estaria en el millor moment, de fet, bona prova seria que haurien pres la decisió de viure per separat.

Per descomptat, una situació que apuntava que tots dos tindrien la idea de separar-se. Per si no n'hi hagués prou, també sortien a la llum uns rumors que assenyalaven que el germà de Kiko Rivera havia estat infidel a la model quan encara eren parella. En aquests moments complicats per a tots dos, l'exmarit de Blanca Romero és al costat del seu germà Kiko Rivera després d'haver patit l'ictus.

Mentrestant, Eva González se'n va anar de Mairena de l'Alcor, on vivia fins ara amb el seu marit i fill, i va arribar el 2 de novembre a Madrid. Com era d'esperar, tothom parla de la seva arribada a la capital. Malgrat la insistència dels mitjans per esbrinar si hi havia divorci o no amb el torero, la model decidia no pronunciar-s'hi. Això sí, com és habitual, es mostrava agraïda amb la premsa tot i les preguntes incòmodes que li estaven formulant.

Primer pla d'Eva González.
Eva González se'n va a Madrid. | Europa Press

D'altra banda, fins ara, el germà de Kiko Rivera s'ha refugiat a casa seva a Ronda. Tanmateix, fa uns dies va viatjar fins a Castilleja de la Cuesta per conèixer de primera mà com es troba el fill d'Isabel Pantoja.

Kiko Rivera: el pilar fonamental del torero en aquest moment complicat

Kiko Rivera és conscient que el seu germà no està passant pel millor moment. Per això el torero ha posat rumb fins a l'habitatge del sevillà per buscar consol i suport emocional.

Mentre el torero es troba al costat del cosí d'Anabel Pantoja, la presentadora en aquest precís moment està atenta a la seva tasca com a presentadora d'un dels concursos més exitosos d'Antena 3, La Voz Kids.

D'altra banda, sembla que, almenys de moment, cap dels dos no confirmarà o desmentirà el rumor del divorci. Per descomptat, només el temps dirà com s'acabarà aquesta polèmica història.